Çat Kasabasına ziyarette bulunan TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Cuma namazını Çat kasabası Yeni çarşı camide kıldı.  Daha sonra Çat kasabasında yapılan çalışmaları yerinde İnceleyen Açıkgöz, Cuma namazı çıkışında vatandaşlarla bir araya gelerek burada vatandaşların sorunlarını dinledi.

Açıkgöz; "Yolumuz da Davamız da Güçlü Türkiye"

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz burada yaptığı açıklamasında; "Nevşehirli hemşehrilerimizle buluşmalarımız devam ediyor. Bu kapsamda bugünde Çat Beldemizdeyiz. Cuma 'nın bereketini Çatlı hemşerilerimizle birlikte paylaştık. Çat'ta  İşkur, belediye ve halk eğitim merkezi işbirliği ile maharetli eller üretiyor; geleneklerimiz devam ediyor. Çat' a yeni sağlık ocağımızı en kısa sürede kazandırıyoruz. Çalışmaları yerinde inceleme fırsatı bulduk, hemşerilerimize hayırlı olsun" dedi.

Açıkgöz, Çat'ta Özel idare  içşilerimize, öğle arasında konuk olduk. Büyüyen Nevşehir Güçlü Türkiye yolunda durmadan hep birlikte çalışıyoruz. İşçilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum dedi. 

Çat kasabası ziyaretinde AK Parti Çat Belde Başkanımız olarak atanan Mustafa Topal başkanımıza hayırlı olsun ziyaretimizi gerçekleştirdik. AK dava yolunda bir ve beraber çalışacağız; milletimiz kazanacak.

Çat yollarımız tüm hızıyla yenileniyor. Beldemize, belediye yatırımlarımız ve iyileştirme çalışmalarımız artarak devam edecek. Hemşerilerimize hayırlı olsun, bizlere gönüllerini açan aziz hemşerilerimize sonsuz teşekkürler. 

 "Yolumuz da Davamız da Güçlü Türkiye"


AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'e ziyaretlerinde Çat Belediye Başkanı Kamil Duru ve AK Parti Nevşehir Merkez ilçe başkanı Salih Açıkgöz eşlik etti.