TBMM AK Parti Divan Üyesi ve Nevşehir Milletvekili Eczacı Mustafa Açıkgöz, Dün sabah Boğazköyünden Nevşehir’e öğrencileri taşıyan servis otobüsünün kaza yapması sonucu yaralanan öğrencileri ziyaret etti.

Öğrencilerle sohbet eden Açıkgöz, yaralılara geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Açıkgöz ayrıca, kazada ağır yaralanan ve yoğun bakımda olan Öğrencilerin durumu hakkında da doktorlardan bilgi aldı.

Kazada yaralanan öğrencilerin ailelelrine de moral veren Açıkgöz , "Yaşanan kaza bizleri çok üzdü. İnşallah bundan sonra böyle üzücü kazalar yaşanmaz." dedi. 

Boğaz köyünden,Nevşehir  il merkezine öğrenci taşıyan Cengiz Dağdeviren yönetimindeki 50 S 0040 plakalı servis aracının buzlanma nedeniyle terminal kavşağında direksiyon hakimiyetini kaybederek yan yatması sonucu meydana gelen Kaza sonrasında 3'ü ağır 10 öğrenci yaralanarak Nevşehir Devlet Hastanesine kaldırılmıştı.

Açıkgöz yaptığı açıklamasında; Boğaz Köyünden il merkezine taşımalı eğitimle gelen öğrenci servisimizin kazasını duyunca hastaneye gidip öğrencilerimizi ziyaret ettik, yakınlarının acısını paylaştık.
Bu elim kazada yaralanan tüm öğrencilerimize acil şifalar diliyor, ailelerine ve tüm eğitim camiasına geçmiş olsun dileklerini iletti.  dedi.

Yaralı öğrencilerimizin durumları hakkında sürekli olarak bilgi aldıklarını ifade eden Açıkgöz, yaralı öğrencilerimizle ilgili yapılması ne gerekiyorsa yardımcı olunması konusunda gerekli talimatları verdiklerini ifade etti.