Ak Parti Nevşehir Milletvekili Aday adayı Mustafa Arıkan, Nevşehir Görbir Derneği, NEVESOB Başkanı İsmail Ördü ve Nevşehir Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Altınışık'ı makamlarında ziyaret etti.


Ak Parti Nevşehir Milletvekili Aday adayı Mustafa Arıkan'ın ilk durağı NEVESOB Başkanı İsmail Ördü'ye oldu.
Ak Parti Nevşehir Milletvekili Aday adayı Mustafa Arıkan Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı İsmail Ördü’yü makamında ziyaret etti.Arıkan, 25. Dönem Milletvekilliği seçimlerine Nevşehir'den aday adayı olduğunu belirterek; “Bilgi, tecrübe, birikim ve enerjimi memleketimize ve milletimize hizmet yolunda kullanmak üzere Nevşehir AK Parti Milletvekili aday adayı oldum. Çalışmalarıma STK temsilcilerimizi ziyaretlerle devam ediyorum. Aday adaylığı sürecinde ilimizde önemli sivil toplum kuruluşlarımızdan da desteklerini bekliyorum” dedi.


Arıkan, Ördü'den Nevşehir esnaflarının sorunları hakkında bilgi alırken çalışmalarında başarılar dileğinde bulundu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren NEVESOB Başkanı İsmail Ördü ise Milletvekili Aday Adaylığı sürecinin bir hizmet yarışı olduğunu belirterek çalışmalarında Arıkan’a başarılar diledi.

AK Parti Aday Adayı Arıkan, Ziraat Odası Başkanı Altınışık’ı Ziyaret Etti

AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Mustafa Arıkan, Nevşehir Ziraat Odası Başkanlığı görevine seçilen Hüseyin Altınışık’ı ziyaret etti.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Mustafa Arıkan, geçtiğimiz hafta Ziraat Odası Başkanlık görevine seçilen Hüseyin Altınışık’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Arıkan, ‘’ Başkanım öncelikle yeni görevinde sizlere başarılar dileklerimi sunuyorum. Umut ediyorum ki Nevşehir Ziraat Odası olarak İl genelinde ki çiftçilerimiz için başarılı çalışmalara imza atacaksınız. 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan 25. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde AK Parti’den aday adaylığımı daha önce açıklamıştım. Geçtiğimiz hafta sonunda ise partimiz tarafından temayül yoklaması yapıldı. Bizlerde sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ediyoruz. Ben yeniden yeni görevinizi tebrik ediyorum’’ diye konuştu.
 
Nevşehir Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Altınışık ise ziyaretinden dolayı AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Mustafa Arıkan’a teşekkür ederken seçim sürecinde yapacağı çalışmalarda başarılar diledi.


Ak Parti Nevşehir Milletvekili Aday adayı Mustafa Arıkan bugün son durağı Nevşehir GÖRBİR Derneğine oldu. Görbir Nevşehir Şube Başkanı Erol Mutlu ve dernek başkan yardımcısı Hafız Mahmut Kemikkıran ı ziyaret eden Arıkan dua ve desteklerini istedi.