AK Parti Nevşehir Milletvekili aday adayı Hüseyin Varır , Nevşehir Meyveciler ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Selim Özmen'i ziyaret etti.

 AK Parti Nevşehir milletvekili aday adayı Hüseyin Varır seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Nevşehirlilerin  yakından tanıdığı bir isim olan Hüseyin Varır, Nevşehir Meyveciler ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Selim Özmen'i ziyaret ederek sohbet etti..

Pazarcıların sıkıntılarını dinleyen ve 'hayırlı işler' temennisinde bulunan Varır'a Oda Başkanı Özmen büyük ilgi gösterdi.

Varır seçim çalışmaları kapsamında İl ve ilçe teşkilatlarıyla buluştuğunu ve ardından da sivil toplum kuruluşları ziyaretleri ve vatandaş ziyaretlerine başladığını kaydederek, AK Parti olarak haziran ayında yapılacak olan milletvekili genel seçimlerinde de diğer seçimlerde olduğu gibi büyük bir başarıya imza atarak yine milletin iktidara geleceğini söyledi.

Hüseyin Varır'ın sıcak ve samimi bir şekilde hem pazarcılarla hem de vatandaşla buluşması takdir toplarken, Varır'da kendisine gösterilen teveccühe teşekkür etti.