Ak Parti Milletvekili aday adayı Av. Sema Yurtbilir Nevşehir’de STK ve Kurum ziyaretlerine devam ediyor. Yurtbilir,Ziyaretler kapsamında Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M.Arif Parmaksız’ı ziyaret etti.

Nevşehir Ak Parti Milletvekili aday adayı Av. Sema Yurtbilir NTSO Başkanı M.Arif Parmaksız'ı  makamında ziyaret etti. 


 Gümrük ve Turizm İşletmeleri A.Ş ye yeniden Başkan seçilmesi dolayısıyla kendisini kutlayarak tebrik eden Ak Parti Milletvekili aday adayı Av.Sema Yurtbilir ; 7 Haziran 2015 genel seçimlerinde AK Parti’den Milletvekili aday adaylığını açıkladığını ve amacının Nevşehir’e hizmet olduğunu kaydederken, NTSO Başkanı Parmaksız’a kendisini kabul ettiği için de teşekkür etti.

Seçim çalışmalarını sürdüren Yurtbilir, STK ziyaretleri kapsamında İlin en büyük sivil toplum kuruluşlarından biri olan Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odasında Yönetim Kurulu Başkanı M.Arif Parmaksız’ı ziyaret etmekten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Yurtbilir ziyaretinde, sivil toplum kuruluşlarının katılımcılık noktasında her alanda önemli bir üst olduğuna dikkat çekerek;

“Sivil toplum kuruluşları bir ülkede demokrasiye yaptıkları katkının yanında sosyal alanda da önemli işlevler görmektedir. Bu manada, sivil toplum kuruluşları, aynı zamanda devlet faaliyetlerinin etkinliğine de katkı sağlamaktadırlar.

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odamızda önem taşımaktadır. Bunun yanında Nevşehirimizede ekonomin gelişmesi adına yapılan faaliyetlerin yanında, Ticaret Odamızın sosyal ve kültürel alanda katkı sağlayıcı faaliyetleri bizleri mutlu etmektedir. Ticaret Odamızı ziyaret etmekten dolayı da ayrıca mutluluk duyuyorum.”dedi.

Yurtbilir, son olarak memleketimize hizmet eden herkesle el ele çalışmaktan onur duyacağını ifade etti.

Ak Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Av. Sema Yurtbilir’in yapmış olduğu ziyaretten dolayı kendisinin de memnuniyet duyduğunu ifade eden NTSO Yönetim Kurulu Başkanı M.Arif Parmaksız;

“Odamıza yaptığınız bu nezaketten dolayı teşekkür ederiz. Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası olarak bizler de, ilimizin menfaati adına yer alacak her projeyi benimseriz. Sonuç itibarı ile Nevşehir hepimizin. Bizler Oda olarak, üyelerimizin mesleki alanda eğitim gibi faaliyetlerimizin yanında her alanda gelişimlerini yükseltecek hizmetlerde yer almaktayız. Bunun yanı sıra,Nevşehir olarak, ekonomin yanında yapısal, tarihsel ve kültürel zenginliğimizin de hak ettiği değerlere taşınmasında katkılar sağlama adına çalışmalarda yapıyoruz. Sizlere bu süreçte başarılı çalışmalar diler, hayırlısı ne ise o olsun deriz.”dedi.