Ziyaret, AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, AK Parti 27.Dönem Milletvekili Adayları Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, Emre Çalışkan, Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar ve partililerin katılımıyla gerçekleştirildi. 

AK Parti Heyeti Nevşehir'de vatandaş ve esnafın sorunlarını dinleyerek fikir alışverişinde bulundu. 

Esnaf ziyaretleri esnasında bir dükkanda bağlama gören Milletvekili Adayı Emre Çalışkan, eline aldığı bağlamayı bir süre çaldı. AK Parti Milletvekili Adayı Çalışkan,“ Türkü seven herkesin içinde bağlama çalabilme isteği vardır. Çünkü türküler bizim özümüzdür. İnsan hassasiyetinin sonucunda kimliğe bürünen türküler zamanla milletin kimliği olurlar. Bir milleti tanımak için milletin örf ve adetlerine bakıldığı gibi türkülerde yaşam tarzları, hayat felsefeleri anlatıldığı için türkülerine de bakılır. O yüzden bizim için türkülerinde önemi büyüktür” açıklamalarında bulundu.

Ramazan ayının manevi atmosferi ve birazda yorgunluğu içerisinde "Durmak Yok Yola DEVAM" diyerek en son ziyarette bulundukları bir esnaf  dükkanında soluklanan AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Emre Çalışkan sazı eline aldı… Sazı eline alarak türkü söyleyen Çalışkan'a İl Başkanı Yanar, Milletvekili Adayları Açıkgöz, Menekşe ve gençler de eşlik etti.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, "Bizler Nevşehirimize ve ülkemize hizmet için omuz omuza verdik. Yediden yetmişe "VAKİT TÜRKİYE VAKTİ" Milletimizin oyu ve desteğiyle 24 Haziran’da yine Milletimiz Kazanacak. Milletimizin Adamı Sn Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Güçlü Meclis, Güçlü Hükümet, Güçlü Türkiye için milletimizle kutlu yürüyüşümüze DEVAM."dedi.

AK Parti Milletvekili Adayı Yücel Menekşe'de " Nevşehir’de esnaflarımız ile kucaklaşmaya devam ediyoruz. Bizleri ilk günki aşkla karşılayan esnaflarımız büyüyen Nevşehir güçlü Türkiye için devam diyor. Durmak, yorulmak yok vakit bir olma vaktidir" dedi.

AK Parti Milletvekili Adayı Emre Çalışkan'da, "Hep birlikte Nevşehir, hep birlikte Türkiye olduk...Kutlu yürüyüşümüze DEVAM ediyoruz. Yarınımız Gençliğimize en büyük desteği ve sorumluluğu veren Dünya Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte, Milletimizle el ele gönül gönüle kutlu yürüyüşümüze DEVAM ediyoruz. Anadolu’nun bu güzel coğrafyasında sazla, sözle, bilimle, sporla güzel bir nesil yetişiyor, mutlu oluyoruz.” dedi.

Halkın yoğun teveccühüyle karşılaşan AK Partili Milletvekili Adayları, vatandaş ve esnaftan destek istediklerini belirtti.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, "Sonuçtan değil süreçten sorumluyuz. Zaferden değil, seferden sorumluyuz. Kabullendirmekten değil, anlatmaktan sorumluyuz. DEVAM İNŞALLAH.."dedi. Yanar, “Esnaf ziyaretlerinde vatandaşlarımıza seslenerek Biz sizden destek istiyoruz. Bizim için bu bir Nevşehir sevdasıdır. Sevdamızı, milletimize hizmetle birleştirmek için buradayız. İlimizin, İlçelerin sorunlarını biliyoruz. Sorunların çözümü noktasında elimizden geleni yapacağız” dedi.