7 Haziranda yapılacak olan genel seçimler öncesi, 7 Nisan’da Ak Parti Adaylarını açıklamadan bizler yayın kuruluşumuz olan www.fibhaber.com internet haber sitemiz ile Ak Parti Nevşehir Milletvekilleri adaylarını herkesten önceden sizlerle paylaşarak bir kez daha doğru yayıncılık ilkesini siz okurlarımıza ispatladık.

FİB Haber Farkı ...!

AK Parti’nin merakla beklenen adaylık listesine henüz hiçbir ulusal ve yerel basın kuruluşu ulaşamazken, Nevşehir kamuoyu aday isimlerini FİB Haber’den öğrendi. FİB Haber'e Nevşehirli vatandaşlardan ve siyasilerden ilgi ve teşekkür telefonları yağdı. 

7 Haziran Genel Seçimleri öncesi siyasi partiler aday listelerini açıkladı. 7 Nisan Salı günü saat 17.00’ye kadar tüm Türkiye’de olduğu gibi Nevşehir de de  aday adayları ve vatandaşlar büyük heyecan yaşadı. MHP ve AK Parti’nin Nevşehir aday listesini ise Türkiye genelindeki tüm ulusal ve yerel basından önce www.fibhaber.com yayınladı. 

Nevşehir kamuoyu ve sosyal paylaşım sitelerinde gün boyu farklı isimlerin yeraldığı kulis bilgileri paylaşılırken, henüz resmi açıklama yapılmadan gerçek listeyi yine ilk kez www.fibhaber.com duyurdu. 

FİB Haber Genel Koordünatörü Fikret Çapacı söz konusu başarıdan dolayı ekibini tebrik ederken, “Nevşehir MHP ve AK Parti adaylarını ilk bizden duydu. Bunun başarısı ekibimize aittir. Okurlarımıza ve takipçilerimize adaylıklar konusunda en hızlı haberi vermek için yoğun gayret sarfettik ve başardık. Bizim listeyi duyurduğumuz dakikalarda henüz hiçbir ulusal ve yerel basın kuruluşu bu sonuçlara ulaşamamıştı” dedi. 

Çapacı, FİB Haber ekibine bu başarısından dolayı teşekkür etti.

Öte yandan Nevşehir'den FİB Habere hızlı bilgiden dolayı tebrik ve teşekkür telefonları yağdı.

Güveniniz ve inancınız için teşekkürlerimizi siz değerli okurlarımız ile paylaşıyoruz.

%100 Nevşehirli tek Haber mecrası olarak Nevşehire layık olmaya devam edeceğiz. Ve her zaman olduğu gibi en doğru bilgileri ilk olarak anında www.fibhaber.com dan öğrenceksiniz.
7 Haziran Genel seçimlerindede Nevşehir ve Türkiye Sonuçlarını oy dağılımı Siyasi partilerin son bilgi ve Milletvekillerini ilk kez sizlerle Siyasi Analizlerle paylaşacağız...