Ak Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi Av. Ebubekir Gizligider 05 Aralık Cumartesi günü halkla buluşuyor. Gün içinde parti binasında Nevşehirli vatandaşlarla buluşacak olan Vekil Gizligider, halkın sorunlarını dinleyecek.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Gizligider'in Hafta Sonu Mesaisi Başlıyor!

Konu hakkında www.fibhaber.com a açıklamada bulunan Ak Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi Av. Ebubekir Gizligider 05 Aralık Cumartesi günü parti binasında halkımızla buluşacağız. Gerçekleştirilecek “Halk Günü”nde vatandaşlarımız sorunlarını bizlere direkt olarak iletme imkanı bulacak dedi.

"Vekille asilin buluşmasında" Nevşehir Milletvekilimiz Ebubekir Gizligider ile görüşmek isteyen tüm hemşerilerimizi parti binasına bekliyoruz”...

Öte yandan Milletvekili Gizligider, 03 Aralık 2015 Perşembe günü Nevşehir de vatandaşlarımıza teşekkür ziyaretlerinde bulunacak. Aynı gün teşekkür ziyaretleri kapsamında oto galericiler, sanayici ve  çarşı esnaflarıyla buluşacak olan Gizligider 1 Kasım seçimlerinde destekleri için Nevşehirli vatandaşlarımıza teşekkür edecek.