Nevşehir Yeni Sanayi 13. Blok esnaflarıyla kahvaltıda bir araya gelen AK Parti Nevşehir Milletvekil Ebubekir Gizligider, emektar sanayi esnafı ile bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve kahvaltının ev sahipliğini yapan oto boyacısı Ali Özden'e teşekkür etti.

Kış aylarının soğuk günlerinde, sıcak çay, simit ve peynir ile samimi bir sohbet eşliğinde yapılan kahvaltı için Milletvekili Gizligider’e teşekkür eden esnaflar, Milletvekili Gizligider ile eski kış günlerini de yad ettiler. AK Parti Nevşehir Milletvekil Ebubekir Gizligider'e, Nevşehir Madeni  İşler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Pınarbaşı ve eski AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz'ün de eşlik ettiği ve bol bol sohbet ile geçen kahvaltıyı en kısa zamanda tekrarlamak için sözleştiler.

Esnafa hayırlı günler ve hayırlı işler dileyen Gizligider, ”Esnafımızla sık sık bir araya geliyoruz ve bu tür ziyaretlerimizi devam ettireceğiz. Bu vesile ile esnafımızın isteklerini de dinleyerek yerinde görme şansımız oluyor. Nevşehir Sanayi sitesi esnafımıza da samimi sohbetleri ve sofralarını bizimle paylaştıkları için teşekkür ediyorum” dedi.


Nevşehir Yeni Sanayi Sitesi 13.Blok esnafları ise, ”Milletvekilimizi sürekli olarak halkımızla birlikte görüyoruz. Sağolsun sosyal paylaşım sitesinden kendilerine davette bulunmuştuk. Bizi kırmayarak bugün bizlerle bir araya gelip halimizi hatırımızı sordu. Kendisinden en kısa zamanda bir araya gelmek için tekrar söz aldık. Bu sefer sanayi esnafı olarak başka bir arkadaşımızın ev sahipliğinde kendisini ağırlayacağız. Vaktini bizlerle paylaştığı için teşekkür ederiz” dedi.