AK Parti Nevşehir Milletvekili Av.Murat Göktürk yaptığı açıklamada öğrencilerin örnek bir davranışa imza attığını belirterek, her zamankinden daha fazla okumaya ihtiyacımız olduğu bugünlerde öğrencilerimizin bu güzel kampanyasını destekliyor ve tebrik ediyorum. Nevşehir İlinde bu ve buna benzer eğitim kampanyaların yapılması ve halkımız tarafındanda desteklenmesi gerekir diye konuştu.

 

Nevşehir il öğrenci meclis başkanı Neslihan Demirez, Başlattıkları Kitabınla kütüphanem olurmusun kampanyasının 20 Mart-5 Haziran tarihleri arasına kadar devam edeceğini belirterek bu kampanya fikrinin nasıl doğduğunu ise FİB Haber Merkezine şöyle anlattı: İlimizde ve özellikle ilçe okullarına yaptığı ziyaretlerinde en büyük eksiklik olarak tesbit ettiğim kütüphanesi olmayan yada kitapları eksik olan okullarımıza bir nebze olsun katkı ve kitap desteği sağlamak amacıyla bu kampanyayı başlattık. Kitabınla kütüphanem olurmusun kampanyasına tüm öğrencilerin ve halkımızın destek vermelerini bekliyorum.Bu kampanyaya kitap bağışlamak isteyenler için Okul idarelerine yada Bağış noktalarımız Anadolu Öğretmen Lisesi veya Öz Atılım Sürücü Kurslarına yapabilecekler dedi.

 

Nevşehir İl Öğrenci Meclis Başkanı Neslihan Demirez, Nevşehir Milletvekilimiz Sayın Murat Göktürk ün kendilerini ziyaret ederek kampanyalarına desteği için teşekkür ederek, tüm vatandaşlardan kampanyalarına destek beklediklerini söyledi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Av.Murat Göktürk ayrıca Kapadokya Forum AVM de Nevşehir Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencilerinin Yağlı Boya Resim Sergisinin açılışına katılarak burada öğrencilerin yaptıkları çalışmaları görüp öğrencilerle sohbet etti.