Milletvekilimiz Sayın Mustafa AÇIKGÖZ ve beraberindeki heyet AKD KIDS İngilizce Kreş ve Çocuk Kulübü’nü ziyaret etti. 

Nevşehir Milletvekili Sayın Mustafa AÇIKGÖZ, AKP Merkez İlçe Başkanı Sayın Salih AÇIKGÖZ, Milletvekili Danışmanı Sayın Mehmet GÖSTERİŞLİ ve Eğitimci Sayın Muhsin ÖZDEMİR AKD KIDS İngilizce Kreş/Çocuk Kulübü’nü ve Amerikan Kültür Eğitim Kurumları İl Temsilcisi Öğretim Görevlisi Sayın S.Taylan KAPUCU’yu ziyaret ettiler. 

AKD KIDS İngilizce Kreş ve Çocuk Kulübü’nde yürütülen faaliyetleri yerinde inceleyen heyet, aynı zamanda AKD KIDS çocuklarıyla ve öğretmenleriyle sohbet ettiler.

AKD KIDS Kapadokya Şubesi’nin Kurucusu Öğretim Görevlisi Sayın S.Taylan KAPUCU, misafirlere kurumlarını gezdirirken İngilizce Kreş ve Çocuk Kulübü’nün işleyiş esaslarını anlattı. Açıldığı günden itibaren çift dilli eğitim modelinin uygulandığını ve Nevşehir’de bir öğretim yılını başarıyla tamamladıklarını ifade eden KAPUCU, sözlerine şöyle devam etti: “AKD KIDS İngilizce Kreş ve Çocuk Kulübü olarak bir yılın sonunda çocuklarımıza Avrupa Dil Pasaportu verebilen, Avrupa Dil Portfolyosu’na üye olan Nevşehir’in tek kurumuyuz. Aynı zamanda merkezi yapıya bağlı, 50’nin üzerinde şubesi olan Türkiye’nin en yaygın okul öncesi zinciriyiz. Çift dilli (billingual) eğitim modeli uyguluyoruz. 12 ay boyunca pazar günleri hariç her gün açık olan, 2-6 yaş arasındaki çocuklara, tam ve yarım gün statülerinde eğitim veren bir kurumuz.”

Sayın AÇIKGÖZ’den İngilizce Vurgusu

Milletvekilimiz Sayın Mustafa AÇIKGÖZ ve diğer misafirler çocuklarla yakından ilgilendiler, uygulama örneklerini yerinde gördüler. Sadece Nevşehir’de değil, tüm Türkiye’de yabancıl dil öğretiminde sıkıntılar yaşandığının altını çizen Sayın AÇIKGÖZ, böylesi bir kurumun bölgeye ve Nevşehir’e çok şey kattığını ve daha da etkin olacağını ifade etti. Yürütülen eğitim öğretimi çok beğendiklerini ifade eden heyet yetkilileri, her eğitim kurumunun başında bu işi iyi bilen eğitimcilerin bulunması gerektiğini ve AKD KIDS’in bu konuda oldukça şanslı olduğunu vurguladılar.

AKD KIDS’te Breakfast Time

AKD KIDS çalışanlarının memnuniyetle karşıladıkları ziyaret sonrasında, heyet ve AKD KIDS öğretmenleri birlikte kahvaltı yapıp iyi temennilerde bulundular.