Nevşehir’de ana yolların sıcak asfalt kaplanmasına yönelik çalışmalar kapsamında Milli İrade Caddesi’nin başladığı Ziraat Bankası önünden,Nevşehir Valilik önüne kadar olan bölümde alt yapı oluşturulması çalışmalarına 22 Temmuz 2017 Cumartesi gününde başlanacak.
 Nevşehir Belediye Başkanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre, Nevşehir’de geçen yıl başlatılan ana yolların sıcak asfaltla kaplanmasına yönelik çalışmalar çerçevesinde, Ziraat Bankası önünden başlayıp Nevşehir Valiliğine kadar olan bölümdeki Milli İrade Caddesi’nde alt yapı çalışmalarına 22 Temmuz Cumartesi günü başlanacak.
Söz konusu alandaki alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından bu alandaki yol, karşılıklı olarak sıcak asfalt ile kaplanacak. 

Sıcak Asfalt Öncesi Alt Yapı Çalışmaları Başlatıldı.
Nevşehir Belediyesi tarafından başlatılan ana yolların sıcak asfalt kaplanmasına yönelik çalışmalar kapsamında,  Milli İrade Caddesinde temel alt yapı çalışmalarına başlandı.

Ziraat Bankası Nevşehir Şubesi önünden ve Nevşehir Valilik önüne kadar olan  bölümde, sıcak asfalt öncesi temel alt yapının oluşturulmasına yönelik çalışmalar,  Nevşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından başlatıldı.

Nevşehir’de geçen yıl başlatılan ana yolların sıcak asfaltla kaplanmasına yönelik çalışmalar çerçevesinde Milli İrade Caddesi üzerinde başlatılan alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından yol sıcak asfalt ile kaplanacak.
Bu kapsamlı çalışmaların önümüzdeki günlerde tamamlanması planlanıyor.