Ürgüp’ün tek kasabası Ortahisar’ın ve İlçe genelinin şu ana kadar Ak Partiye başvuran tek bayan aday adayı olan Hatice Memiş, kendisini ve hedeflerini anlattı.

"Çukurova Üniversitesi Mimarlık Fakültesini bitirdim.2 yıl serbest mimar olarak çalıştıktan sonra bilgi ve deneyimimi artırmak için üniversiteye mimar olarak atandım. 25.10.2013 tarihinde ADALET VE KALKINMA PARTİSİ’nden resmi olarak aday adaylığı başvurusunu yapmak için memuriyetten istifa ettim. 

Belediyecilik alanında tecrübe edinmek için yüksek lisansımı kamu yönetimi ve işletme alanında yapıyorum. 30 Mart 2014 Pazar günü yapılacak olan belediye seçimini kazanarak Ak Parti Belediyeciliğini başlatacağız inşallah. Tüm dert ve sıkıntılarımızı gidermenin yollarını birlikte arayacağız. Kasabamızın tarihi dokusuna dokunmadan,doğallığını bozmadan, yeni ile eskiyi bütünleştiren projelerle karşınıza gelmek istiyorum. Kapadokyanın en büyük peri bacasıyla anılan Ortahisarımıza hizmet etmek, partimizin kuracağı takıma ’’ Başkan’’ olmak istiyorum. Fakat önemli olan Ortahisar’ın hizmetkarı olmak olduğundan,Şahsıma verilecek her türlü görevi de Ortahisarı’ımız adına kabul edip tüm gücümle çalışacağımdan kimsenin kuşkusu olmasın. Şayet bu şansı elde edersem,Sosyal Belediyecilik anlayışı ile herkesin yanında,yoksula ve zengine eşit mesafede olacağız. Kasababamızın her sorunu bizim sorunumuz olacak ve bunları çözmek için üstün gayret göstereceğiz.’’

Benimle bu yolda destek veren arkadaşlarıma Üniversiteden hocalarıma ve benden desteklerini esirgemeyecek olan tüm Ortahisar halkına teşekkür ediyorum.

Her şey Ortahisar için. Allah yardımcımız olsun."

Faruk Özzengin Ürgüp ten bildiriyor..