Örnek Evler İlkokulu öğrenci ve öğretmenleri Nevşehir Belediyesi tarafından yapılan 15 Temmuz şehitler anıtını ziyaret etti.
Nevşehir Örnek Evler İlkokulu Müdürü Ali Akıncı, rehber öğretmen Tuncay Yazıcıoğlu, sınıf öğretmenleri Saadet Gönenç, Mustafa Karagöz, Kerem Tiftik ve ikinci sınıf öğrencileri Nevşehir Belediyesi tarafından yaptırılan 15 Temmuz Şehitler Anıtını ziyaret ederek öğrencilere yaşanan olayların anlam ve önemi anlatıldı.
Örnek Evler İlkokul Müdürü Ali Akıncı, ziyarette yaptığı açıklamada, “Öğrencilerin, millî, manevi ve insani değerleri ile tarihsel ve kültürel hassasiyetleri benimseyen, koruyan ve geliştiren, ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan, insan haklarına saygılı ve devletine karşı görev ve sorumluluklarını bilen nesillerin yetiştirilmesi bilinciyle 15 Temmuz Şehitler Anıtı ziyaretinde bulundu. Allah bir daha bizlere böyle bir gün yaşatmasın. Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’e böylesine bir anıtı ilimize kazandırdıkları için ve öğrencilerimizin burayı gezmesi için vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ederim” dedi.
Minik öğrencilerin 15 Temmuz şehitler anıtı ziyareti hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.