NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir de Cuma namazı çıkışında Borsa Kavşağından başlayarak Telekom önüne kadar yapılacak olan yürüyüş için çalışmalar bütün hızıyla sürüyor.
 
Nevşehir de pek çok Sivil Toplum kuruluşlarının tam destek verdikleri dev Mitinge Nevşehir den Siyasi partilerden de destek geliyor.
 
Şu ana kadar Nevşehir'den, AK Parti tüm teşkilatı, CHP Gençlik Kolları ve Saadet Partisi tüm teşkilatıyla bu Mitinge tam destek vereceklerini belirtti. 25 Temmuz Cuma günü Nevşehir'de Cuma Namazı'nın hemen ardından başlayacak olan yürüyüş ve miting Nevşehir'deki siyasi partiler, sivil toplum kuruluşları tarafından da destekleniyor.
 
Saat 14:00'te Borsa Kavşağından başlayacak olan yürüyüş, Atatürk Bulvarı'ndan devam ederek Telekom önünde kadar sürecek. Telekom önünde yapılacak olan mitingin sonunda eller Sema’ya açılarak Filistin, Suriye, Arakan, Doğu Türkistan, Irak ve zulüm altında olan diğer Müslüman ülkeler için dua edilecek.
 
Önceki gece Gülbahçe önünde düzenlenen İsrail'i protesto gösterisinde yüzlerce Nevşehirli terörist İsrail ordusuna lanet yağdırmış, katilleri destekleyen bazı devlet başkanlarının maketleri yakılmıştı. 25 Temmuz Cuma günü yapılacak olan mitingle ilgili yapılan açıklamada, tüm Nevşehirliler mitinge ve duaya icabete davet edildi.