ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Dün Nezen Germiyan cinayetinin ardından bugünde Mazı köyünde vahşice öldürülen yaşlı çift cinayeti masaya yatırıldı...

Ürgüp'ün Mazı Köyünde Yaşayan İbrahim Ve Fatma Tiryaki, Evlerinde Öldürülmüşlerdi...

71 yaşındaki Fatma Tiryaki ve 74 yaşındaki kocası İbrahim Tiryaki, 05 Ocak 2016  tarihinde Nevşehir'in mazı köyünde evlerinde öldürülmüş halde bulunmuştu.

Yaşlı çiftin katil zanlıları, aradan 15 günü aşkın süre geçmesine rağmen henüz bulunamadı. Katil yada katillerin bulunması için Fatma ve İbrahim Tiryaki'nin kızı ve damadı Çareyi Müge Anlı ile Tatlı Sert programında buldu.

Yaşlı çifti kim, neden öldürdü?

Evden Para Ya Da Altın Alınmadı... Kapı Üzerlerine Kilitlendi... Fatma Ve İbrahim Tiryaki Çiftini Kim Öldürdü ?

FİB Haber Merkezi soruyor? -  Haber merkezimize yapılan ihbarlarda bazı sorular kafaları karıştırıyor : "Yaşlı çiftin evlerinin önünde bulunan köpek yabancı birisi olduğunda havlardı. Köpek havlaması yada komşuları tüfek sesini duymamışlar mı ? Yoksa köpek etkisiz hale mi getirildi ? 

Nezen Germiyen , Seda Grossle ve Tunç Boztepe cinayetlerinin ardından Yaşlı çift cinayetlerinin failleride bulunamayacak mı ?  Nevşehir'in ismi herzaman günlerce bu sır faali meçhul cinayetlerinin televizyon ekranlarına taşınması ile mi anılacak...  Gören duyan bilen hiçmi kimse yok ? Vatandaşlarımızında yardımcı olması gerekmezmi ? Nevşehirli vatandaşlar şimdi Yetkililerin bu konuda Yaşlı çift ve 4 yılı aşkın süredir çözülemeyen diğer cinayetlerinin biran önce aydınlığa kavuşmasını bekliyor...


Nevşehir'deki Cinayetin Sebebi Halen Çözülemedi....

Nevşehirli Yaşlı çift cinayetinin çözülmesi için özel ekip kuruldu. Her türlü ihtimali değerlendiren dedektifler,köyde ölen çiftlerin çevresindeki kişileri ve yakınlarını mercek altına aldı. Cinayetle ilgili olarak parmak izleri alındı, Mazı köyündeki hemen hemen herkesin ifadesine başvuruldu. Titizlikle yürütülen çalışmalar şuana kadar cinayeti işleyen katil yada katilleri bulmasına kafi gelmedi.

Şimdi 
71 yaşındaki Fatma Tiryaki ve 74 yaşındaki kocası İbrahim Tiryaki cinayetinin ardından istim üzerinde büyük bir korku yaşayan Mazı köyü sakinleri olayı işleyen katil yada katillerin biran önce bulunmasını istiyor.
 
Aradan geçen 15 günü aşkın sürede jandarma ve polis ekipleri adeta iğneyle kuyu kazarak katil yada katil zanlılarına ulaşmaya çalışıyor.

Geçen bu sürede Yaşlı çifti katleden katil yada katil zanlılarının yakalanamaması Mazı köyü halkını da tedirgin etmeye devam ediyor. Aslında katil yada katil zanlılarının yakalanması ile ilgili en büyük yardımı yapması gereken yine duyarlı Mazılı vatandaşlar olacaktır. Bu sebeple olayla yada cinayetle ilgili en ufak bir bilgisi olan, vicdan sahibi herkesi jandarma ve polis ekiplerine yardımcı olmalarını bekliyoruz. Konu ile ilgili şüphesi, bilgisi yada şahitliği olan herkesi  Jandarma Komutanlığına yada Emniyet Müdürlüğü’ne ihbara davet ediyoruz. Eminiz ki içinde vicdan olan, bu yaşlı çiftin katledilmesine hazmedemeyen olayla ilgili bilgisi olan kişilerin yardımı ile bu cinayet kısa sürede çözülecek ve o yaşlı anne ve babanın ruhu huzura kavuşurken, halkı tedirgin eden katil yada katiler de adalet önünde hesap vereceklerdir.
ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert
İhbar ve Başvuru için : 0212 354 43 25 - 0212 354 43 26
Canlı yayın : 0212 639 42 63 - 0212 639 50 17
E-posta : [email protected]
Nevşehir’de yaşlı çift evinde ölü bulundu
Nevşehir’de yaşlı çift evinde ölü bulundu
Nevşehir’de yaşlı çift evinde ölü bulundu
Nevşehir’de yaşlı çift evinde ölü bulundu
Nevşehir’de yaşlı çift evinde ölü bulundu