Özellikle Ulusal Basında günlük olarak işlenen Nezen Germiyen Cinayeti ve bu cinayetle gündeme oturması Nevşehir de vatandaşlarımızı üzerek oldukça rahatsız ediyor.

Şimdiye kadar Anamız,Bacımız,Kızımız hepimizin bir Ailesi var ... Aramızda elini kolunu sallayarak gezen Katil yada katillerin bulunası için bu konuyu bizlerde günlük sizlerle paylaşmış ve bu konuda bilgi sahibi olan bilen duyanların çıkması ve kamuoyu oluşturulmasını sağlamayı düşünmüştük.

Ama artık Bütün Nevşehirliler bu olaydan haberlerden ilimizin bu olayla anılmasından oldukça  Rahatsız...
Artık birilerinin frene basması gerekir diyerek düşünen bir çok Nevşehirli vatandaşlarımız artık canımıza yetti bir kaç kendini bilmezlerin yaptıkları akıl almaz yaşam ve yaşantıların Genelde Nevşehir Ailelerini asla yansıtmadığını bu bağlamda Nevşehir ve Nevşehirli insanını çok yanlış tanıtıyor diyerek huzursuzluklarını dile getirerek  FİB Haber Merkezimize bu anlamda bir çok şikayetin gelmesi üzerine bugünden itibaren Neyzen Germiyen Cinayeti konusunda önemli bir gelişme olmadığı takdirde haberlerimize taşımama kararı almış bulunuyoruz...

Şuna gönülden İnanıyor ve güveniyoruz ki , Emniyet Birimlerimiz gerekli çalışmaları yaparak bu konuları aydınlığa kavuşturacaklardır...



FİB Haber Merkezine Nevşehir le birlikte Yurt İçi  ve Yurt Dışında yaşayan yüzlerce Nevşehirlilerden önemli bir ricası var...!

Artık yeter lütfen bu rezilliklerin ilimiz Nevşehirle anılmasına müsade etmeyelim. Lütfen Artık yayaınlanmasın bu haber...!


Nevşehir'den Müge Anlı ya Mektup Var...!

Özellikle FİB Haber Merkezi olarak, Nevşehirli vatandaşlarımızın dilek öneri ve istemleri doğrultusunda ATV ekranlarının fenomeni Müge Anlı ya buradan seslenmek istiyoruz...

Aylardır Ulusal medya ya taşınan Neyzen Germiyen Cinayetinin artık bir cinayetten öte daha farklı bir boyut kazandığı ve Nevşehirli vatandaşlarımız daha 13 yaşında hayatını kaybeden bu yavrumuzun inan olsun kendi ailesinden daha çok büyük üzüntü duyduğunu ama artık şirin mütevazi ve güzel insanların yaşadığı Nevşehirimizin bu şekilde cinayet ve olumsuz yaşantılarla ulusal TV ekranlarında yer almasından dolayı büyük bir rahatsızlık duyuyoruz diyerek Bu konuda Nevşehirli vatandaşlarımızın bu büyük hassasiyetlerini sizlerin anlayacağı ve bu hassasiyetlerimizi sizlerle paylaşarak gereğinin yapılmasını istiyoruz.

Biliyoruz ki herkes işini yapıyor... Buna son deece saygılıyız fakat gelinen noktada artık olaya asıl konu olan Neyzen Germiyen den çok NEVŞEHİR ismi daha ön planda yer alıyor.Ve biz tüm Nevşehirliler olarak bundan son derece rahatsızlık duyuyoruz.
Yaptığınız işe saygı duyuyoruz sizinde Nevşehirlilerin bu düşünce ve dileğine saygı duyarak bu konuyu çözüme ulaşana kadar kapatmanızı arzu ediyoruz.


Unutmayın ki Analomuzun kültür turizm Başkenti Kapadokya nın kalbi Nevşehir de insanlarımız son derece misafirperver ,inanaçlı,değerlerine saygı duyan ve gösteren eğitimli ahlaklı ve emeğin işinde gücündedir..

Nevşehirimizin güzelliklerini güzel insanlarını tanıtmak borcunuz olduğunuda hatırlatmak istiyor gereğini yapmanızı rica ediyoruz...

Bu şehir sahipsiz değildir...

Bütün illerde ülkelerde yaşanabilecek bu tür münferit olayların artık biran önce sona ermesi dileğiyle...

Saygılarımızla..
Nevşehir Halkı Adına

Not:Hassasiyetleri için Yurt içi ve yurt dışında yaşayan bütün Nevşehirli vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz.