CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce Nevşehir’de miting düzenledi.

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce Nevşehir’de Halka Seslendi


Telekom meydanında düzenlenen miting programına CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, Bursa Milletvekili Mehmet Göker, Manisa Milletvekili Mazlum Nurlu, Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt’ta eşlik etti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a gazi Ünvanı verileceğini gündeme getiren CHP Yalova Milletvekili İnce, “Bakın değerli Nevşehirliler bir şeyler duyuyorum. Gazi ünvanı vereceklermiş şimdi. Gazi ünvanını vermeden önce madalya vermeniz lazım. Gazi ünvanını FETÖ ile mücadele ettiği için vereceklermiş. Önce FTÖ ye hizmetinden dolayı madalya verin, sonra gazi ünvanını verin. Önce ne istediniz de vermedim dediği için, önce Rabbim beni affetsin dediği için, Önce FETÖ’cüleri general yaptığı için, emniyet müdürü yaptığı için, anaya mahkemesi üyesi yaptığı için, Ülkeyi parsel parsel sattığı için önce madalya verin, sonra gazi ünvanı verirsiniz” dedi.
Başbakan Binali Yıldırım’ın açıklamalarını eleştiren CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, “Cumhuriyet Osmanlı’ya nefes oldu. Bizim tarihimizde Padişahlar var, Hakan’lar var. Bilge Kağan var. Kanuni Sultan Süleyman var. Bizim tarihimizde bu isimlerin hep bir ikinci adamı var. Vezirleri, veziri paşaları var. Atatürk varsa İsmet paşa var. Bakın Başbakan ne diyor. Ben gereksizim, ben lüzumsuzum. Başbakanlığı kaldırın ben zaten bir işe yaramıyorum diyor” diye konuştu.
Türkiye’de en yüksek hayır oylarının Nevşehir ve Antalya’dan çıkmasını beklediğini kaydeden CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Patates ve turizm konularından AK Partiye yüklendi.
İnce, “Türkiye de en yüksek hayır oyu iki yerden çıkmalı. Biri Nevşehir, diğeri de Antalya. Neden. 2016 yılında gelen turist sayısı 11 milyon azalmış. Suriye ile kavga ettin, Suriye ye patates satıyordun. Şimdi satamıyorsun.  Rusya ile kavga ettin binlerce turist gelmedi. Antalya ile Nevşehir buna evet derse ben bu işe şaşarım. En yüksek hayır oyunun buradan çıkması lazım. Bazıları evet der. Cebine evet der. Ayakkabı kutularına evet der. Biz ise eve et deriz. Ekonomi düzelecekmiş. Ben bu 18 maddeyi 50 kez okudum. Hiçbir maddede görmedim ki ekonomiden bahsetsin. Burada anlattılar mı. Burada anlatamazlar. Hollanda ile dövüşüyorlamış. Tam bir danışıklı dövüş yapıyorlar. Hollanda da propaganda yapmak Türk kanunlarına göre yasak. Bunu kimin için yapıyor biliyormusunuz?.  Ülkücüler için yapıyorlar. MHP tavanı evet diyor. Bu ülkücüleri ikna edebilmek için orada propaganda yapıyorlar. Bu kavga değil, Bu bir numara. Bir oyun. Ülkücüler de bu oyuna gelmedikleri için onları
alkışlıyoruz” ifadelerinde bulundu.