Nevşehir merkeze bağlı Uçhisar kasabasının Yukarı mahalle muhtarı ve Kapadokya Emlak işletme sahibi Sayın Nihat Serhat, daha önce planlanan fakat Milli Yas nedeniyle iptal edilen Ramazan özel programı dolayısıyla Uçhisar da bulunan FİB Ajans heyetine, program iptal edildi ama iftar programı için sizleri kasabamızda özel misafir olarak görmek isteriz dedi.

Uçhisar kasabasının Yukarı mahalle muhtarı ve Kapadokya Emlak işletme sahibi Sayın Nihat Serhat ve FİB Haber çalışanları iftarlarını "Uçhisar Sofrasında" birlikte açtılar.

Muhtar Nihat Serhat, Nevşehir, Uçhisar tüm Kapadokya bölgemizin yükselen sesi gözü kulağı olarak www.fibhaber.com  a ne kadar teşekkür etsek azdır. Bizler Muhtar olarak mahallemize sizlerde basın olarak tüm bölgeye hizmet veriyorsunuz. Bir kez daha Nevşehir ve bölgenin Bir numarası olan FİB haber merkezini kutluyor çalışmalarında kolaylıklar ve başarılarının devamını diliyorum dedi.

FİB Haber Merkezi Genel koordünatörü İbrahim Uysal da çok öncelerine varan dostluğumuzla yakından tanıdığım Muhtarımız dostumuz Sayın Nihat Serhat'ın bizlere gösterdiği samimiyet yakın ilgi ve alakadan dolayı öncelikle teşekkür ediyorum. Başarılarınını devamını diliyorum dedi.

FİB Haber Merkezi Genel koordünatörü Fikret Çapacı da; Bizim için sizler çok önemlisiniz...Bu kibar ve nazik davetiniz ile iftar için sonsuz teşekkür ediyoruz.Birlikte el ele gönül gönüle verildiği sürece memleketimize aşılamayacak sorun oladığı kanaatini taşıyoruz. Buradan bir kez daha Değerli Muhtarımız Sayın Nihat Serhat a teşekkür ediyor başarılar diliyoruz dedi.

Bu arada Kapadokya nın giriş kapısı Uçhisar kalesi manzaralı müthiş görselliği ve ev yapımı yöresel lezzetin adresi Uçhisar Sofrasına daha önce gitmemişseniz buraya mutlaka uğramalısınız...

On numara mekan on numara yöresel lezzetler ve yemekleriyle on numara hizmetleriyle Aile mekanı sevdiklerinizle ve arkadaş dost yemekleri için ideal bir yer olduğunun altını çiziyoruz...
Uçhisar Sofrası Tel: 0 384 219 24 91
0 534 286 12 65
Aşağı mah.Adnan Menderes Cad.PTT Yanı Uçhisar NEVŞEHİR