Eski Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlı Murat Karayalçın, Belediye Başkanı İsmet İnce’yi ziyaret ederek başsağlığı diledi.

Bir dizi görüşme ve toplantılar için Türkiye turuna çıkan Murat Karayalçın, Kırşehir ziyaretinin ardından bölgemize geldi. Nevşehir’de düzenlenecek bir toplantıya da katılacak olan eski Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ve eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Karayalçın, İsmet İnce’nin babası Mehmet İnce’nin vefatı dolayısıyla taziye dileklerini iletti.

2 Ağustos Cumartesi günü Avanos çarşı merkezinde Tafana Retaurant’a gelen Murat Karayalçın ve ekibi burada Belediye Başkanı İsmet İnce’ye zor gününde destek olmak ve acısını paylaşmak üzere taziye dileklerini ileterek yanında olduklarını ifade etti.

Değerli sanatçı Edip Akbayram’da İnce’yi yanlız bırakmadı. Avanos’taki evinde bulunan ve vefat haberini alır almaz İsmet İnce’yi ziyaret eden Edip Akbayram’da, taziye ziyaretinde bulunarak Belediye Başkanı İsmet İncenin üzüntüsünü paylaştı.

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Mehmet Değirmenci, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Alper İbaş, Belediye Başkanı İsmet İnce’nin dostları, sevenleri ve vatandaşlar da bu acı gününde İnce’nin yanında bulundular.

Haber:Baki ŞENAL