MÜSİAD Genel Başkanı Olpak Nevşehir Ticaret Borsasını Ziyaret Etti...

 Kısa adı MÜSİAD olan Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Nevşehir Şubesi’nin açılışı için Nevşehir’e gelen MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak ve Yönetim Kurulu Üyeleri Nevşehir Ticaret Borsasını ziyaret etti.

,

MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, Genel Başkan Yardımcısı Abdurrahman Kaan, Yönetim Kurulu Üyeleri Soner Meşe Necmettin Öztürk, MÜSİAD Nevşehir Şube Başkanı Halil Uluer ve Nevşehir Eski Milletvekillerinden Mahmut Dede’den oluşan heyet NTB Yönetim  Kurulu Başkanı İbrahim Salaş’ı makamında ziyaret ettiler.


Eski Nevşehir Milletvekili ve MÜSİAD Kurumsal İlişkiler Başkanı Mahmut Dede, Bu vesile ile Ticaret Borsa’sı Başkanı İbrahim Salaş’ı tebrik ederek, 'hayırlı olsun' dileğinde bulundu...

MÜSİAD'ın önemli bir sivil toplum örgütü olduğunu söyleyen MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak,burada yaptığı açıklamada MÜSİAD’ın Türkiye’de 76 noktada 55 ülkede ise 156 noktada faaliyet gösterdiğini dile getirdi.


Olpak Allah kısmet ederse Nevşehir de de bugün tabelamızı asarak MÜSİAD Nevşehir Şubemiz Başkanı Halil Uluer bey öncülüğünde Türkiye nin en önemli iş dünyası çatısının Nevşehir'imize taşımış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Siz kıymetli Borsamız ve üyelerinin de bu yapılanmada yer almasını bekliyoruz dedi.


Sadece yurt içi değil yurt dışında da MÜSİAD olarak ciddi yapılanma içerisindeyiz diyen MÜSİAD Genel Başkanı Olpak eğer o acı Soma olayı gerçekleşmemiş olsa idi Çin e Cumhurbaşkanımızla giderek MÜSİAD Çin şubemizin açılışını gerçekleştirecektik. Ama olmadı. Tüm meslek kollarında ülkemiz iş adamlarının ufkunu açmak için elimizden gelen bütün çalışmayı sürdürüyoruz dedi. 


Daha sonra söz alan Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş ta, ziyaretimize gelen MÜSİAD Genel Başkanı Olpak ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ederek, " Borsamız olarak Nevşehir'e ve Nevşehirliye hizmet etmek için elimizden geleni yapıyoruz. Bu çalışmaları yaparken de Nevşehir iş dünyamız ve STK larla koordineli bir şekilde işbirliği içerisinde olmamız şehrimizin geleceği için şarttır, bundan dolayı her türlü işbirliğine ve fikir alışverişlerine hazırız" ifadelerini kullandı.

Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş Ziyaret sonrası günün anısına 
MÜSİAD Genel Başkanı Olpak'a  Nevşehir'e özgü Çini işlemeli bir tabak hediye etti.