23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı her yıl başka bir okulda kutlayarak milli bayram coşkusunu öğrenciler ile paylaşmak isteyen sendika yöneticileri, geleneksel hale getirdikleri bu etkinlik programında okulda öğrenim gören öğrencilere de çeşitli hediyeler takdim etmeyi de ihmal etmiyor.

2008 yılında Şırnak'ın Cizre İlçesi'nde vatanı uğruna teröristlerle girdiği çatışma sonucu şehit olan Şehit Piyade Cavuş Erhan KARATAŞ'ın adının verildiği Kuyulutatlar Şehit Erhan KARATAŞ İlkokulu'nda okuyan 300 öğrencinin bayramını tek tek kutlayan Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur, her öğrenciye Türk Bayrağı, Türk Bayraklı balon ve çikolata hediye etti.

Okulda görev yapan tüm eğitimcilere karanfil hediye eden Uğur, okulun idare işlerinde kullanılmak üzere de okul idaresine bir adet yazıcı makinası ederken, göndere çekilmek üzere de Türk Bayrağı hediye etti.

Uğur; "Sıcak koltuklar başında bayram mesajları yayınlayıp ülkemizin geleceği olan çocuklarımızın bayram coşkularını paylaşmadan bu günü geçiştirmek istemedik. Her yıl olduğu gibi bu yıl da 23 Nisan coşkusunu çocuklarımız ile doyasıya yaşadık. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mutlu ve kutlu olsun" dedi.