Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektör Danışmanları Uzunöz ve Sürmeli'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
 
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörlüğü'ne Prof. Dr. Mazhar Bağlı'nın atanmasıyla birlikte Rektör Danışmanları olarak göreve başlayan Doç. Dr. Abdulkadir Uzunöz ve Fatih Sürmeli'yi ziyaret eden Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur ve beraberindeki sendika üniversite temsilcisi M.Zeki Muharremoğlu, rektör danışmanlarına hayırlı olsun temennilerini ileterek başarılar diledi.
 
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi'nde Rektör Danışmanlığı görevlendirmeleri ile birlikte daha önceki dönemde yaşanan kurumlar arasındaki irtibat kopukluğunun son bulacağını belirten Mustafa Uğur, "Üniversitemizin diğer kurum ve kuruluşlarla, sendikalar, dernekler ve tüm sivil toplum kuruluşlarıyla uyumlu bir şekilde çalışabilmesi, aradaki iletişim kopukluklarının sona erdirilmesi açısından Prof. Dr. Mazhar Bağlı hocamızın danışman görevlendirmelerinden ziyadesiyle mutlu olduk. Türk Eğitim-Sen olarak her iki kıymetli hocamıza da başarılar diliyor, üzerimize düşen her türlü sorumluluğu yetkili sendika olarak almaktan kaçınmayacağımızı ifade ediyorum" şeklinde konuştu.
 
Mustafa Uğur'un nazik ziyaretinden duydukları memnuniyeti belirten Uzunöz ve Sürmeli ise; Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi'nin şehirdeki tüm kurum, kuruluş, sendika ve sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği içinde güzel çalışmalara imza atabilmesi, şehrin insanına ve öğrencilerine değer katabilmesi için gece gündüz çalışacaklarını ifade ettiler.