NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’in Mustafapaşa beldesi ayrıcalıklı kültürel zenginliği, tarihi konakları, beldenin kuzey batısındaki 10 bin kişiye hizmet verebilecek yatak kapasitesi potansiyeli ve yeni teşvik paketinin etkileri ile yatırımcıların gözdesi konumuna gelmiş bulunuyor.

Mustafapaşa’ya ilgi duyan ve yatırım gerçekleştirmeyi planlayanlardan kuruluşlardan birisi de Fark Holding’in bir iştiraki olan ve Bodrum Torba’da bazı ünlü ressamların orijinal eserlerine yer veren, çeşitli sanat etkinliklerine ve sergilere ev sahipliği yapan Casa Dell’Arte. 
Bodrum Torba’daki otellerine benzer konseptli bir otel yapmak amacıyla Mustafapaşa’dan 55 dönüm arazi satın alan ve toplamda yaklaşık 30 milyon dolarlık bir yatırım gerçekleştirmeyi düşünen Casa Dell’Arte yetkilisi Ahu Büyükkuşoğlu’na Mustafapaşa Belediye Başkanı Levent Ak’ın makamında gerçekleştirilen toplantıda yatırımın ayrıntıları ele alındı.

Kapadokya bölgesinin yatak kapasitesi açısından çok büyük kazanım sağlayacak olan bu yatırımın ne zaman hayata geçirileceği önümüzdeki günlerde belirginlik kazanacak.