Nar Belediye Başkanı Ali  Erdoğmuş, Çanakkale  Zaferi’nin 103. Yıl dönümünde, düzenlediği programda ÇANAKKALE DESTANINI ANLATAN, Tiyatro ekibini, Nar Kasabasında misafir etti.

VATAN SANA CANIM FEDA isimli TİYATRO OYUNUNU, Başlamadan önce, açılış konuşması yapan Başkan ERDOĞMUŞ; Sevgili öğrenciler, Dünya Savaş tarihine  Altın harflerle yazılan , Çanakkale Zaferi’nin 103. Yıldönümü  münasebetiyle, Vatan topraklarımızı korumak için, tarihin her döneminde, Ülkemiz için canlarını feda eden tüm şehitlerimizi, rahmet ve minnetle anıyor, hiç bir zaman göklerden inmeyecek, Ay Yıldızlı AlBayrağımızı saygı ve gururla selamlıyorum. Tüm şehitlerimizin ruhu için hep birlikte üç İhlas bir Fatiha okuyalım dedikten sonra , programa  katılanlara ve tiyatro ekibine hoş geldiniz şeref verdiniz hepinizi saygıyla selamlıyorum diyerek konuşmasını bitirdi.

Çanakkale’de yaşananların anlatıldığı çocuk  tiyatrosu sergilenirken, oyuncuların Türk askeri yalan söylemez, bizim askerimiz ölümden korkmaz değil mi çocuklar sorusuna, hep bir ağızdan yüksek sesle, Evet, Evet, cevaplarını veren öğrenciler, programın seyri içerisinde, Türk askerini sık sık alkışlayarak, tiyatro gösterisini dikkatle izlediler.Program sonrasında katılımcılara Çanakkale’yi hatırlatacak hediyeler dağıtıldı.