Nar caddesi esnafları Yerel piyasanın canlanması ve halkımızın kesesine uygun fiyatlarda alışveriş yapabilmesi amacı ile Nevşehir Halk Günleri  adı altında 09 Mayıs 2015 Cumartesi günü indirimli alışveriş günlerini başlatıyor.

Nevşehir Nar caddesi esnafları " Alışveriş Günleri Etkinliği” düzenliyor.“

Nevşehir'de ilk kez düzenlenecek olan etkinlikte İndirimler ve promosyonlarla Nevşehirli vatandaşlarımız gönüllerince alışveriş yaparak güzel ve heyecanlı bir gün yaşayacaklar”...

Şok fiyatlarla Bayram tadında keyifli alışverişler için Tüm Nevşehir halkımızı Cumartesi günü Nar Caddesinde bekliyoruz..

Nar caddesi esnafları olarak 09.05.2015 Cumartesi günü Saat: 12:00’da yapılacak olan Açılış töreniyle başlayacak Halk Günleri etkinliğine siz değerli Nevşehir halkımızı bekliyoruz.



Nevşehir Nar Caddesi Esnafları tarafından 9 Mayıs 2015 Cumartesi günü yapıalcak olan Alışveriş Günleri Etkinliği çerçevesinde gün boyu indirimli mağazalardan alışveriş yapılabilecek.

 “Nar caddesinde bulunan Birbirinden değerli birçok esnaflarımızın güne özel sağladığı indirimler ve promosyonlarla vatandaşlarımız bol bol alışveriş yaparak,kaliteyi ucuza bulabilecekleri keyifli bir gün yaşayacaklar.

Nevşehir Nar caddesinde halk günleri başlıyor. 

Cumartesi günü Nar Caddesinde şok indirim var...

Nar Caddesi esnafları yaptığı açıklamalarında, etkinlik kapsamındaki alışveriş gününü bir cadde festivaline dönüştürmek, en büyük dileğimiz. Bu nedenle alışveriş günü etkinliğimizi çeşitli organizasyonlarla renklendirmeye gayret gösteriyoruz.” dedi.

1.Geleneksel İndirimli Alışveriş Günleri Başlıyor


Nevşehir Nar caddesinde halk günleri başlıyor.
Geleneksek olarak olarak başlatılan halk günleri bu hafta sonu başlıyor. Etkinlik kapsamında Nar caddesi üzerinde bulunan tüm esnaflarda gıda giyim telefon ayakkabıcı kırtasiye tuhafiye şok fiyatlarda indirim olacak.

Bu güne özel trafiğe kapatılacak olan cadde sadece Nevşehir halkına açık olacak...