Nevşehir Nar caddesi esnafları tarafından Geleneksel 1. İndirimli Alışveriş Günleri Etkinliği” düzenliyor.

1.Geleneksel İndirimli Alışveriş Günleri Başladı


İlki gerçekleştirilen Geleneksel İndirimli halk günleri Nevşehirli vatandaşlardan büyük ilgi görüyor.
Geleneksek olarak olarak başlatılan halk günleri başladı.. Etkinlik kapsamında Nar caddesi üzerinde bulunan tüm esnaflarda gıda giyim telefon ayakkabıcı kırtasiye tuhafiye ayakkabı cep telefoncu bilgisayarcı tüpcüsü fırıncısı kasabında şok fiyatlarda indirim var. 

% 50 ye varan şok indirimleri kampanyaları ve ücretsiz promosyonlarıyla Nar caddesi gelin gibi süslendi.

Saat: 12:30 da Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan,Nevşehir Emniyet Müdürü Metin Kalayoğlu,Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Seçen,Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Seyit İnce,Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birlik Başkanı İsmail Ördü,İş Adamı Ekrem Nurlu ile çok sayıda Nar caddesi esnaf ve vatandaşların katılımında gerçekleştirilen Halk Günleri etkinliği Hafız Mahmut Kemikkıran hocanın dualarıyla başladı.

 
Nar caddesinde bayram var...!

Halk Günü etkinliğinde, Nar caddesinde bulunan tüm vatandaşlara sıcak çay ve meyva suyu ikram edilirken çocuklar için de eğlenceli etkinliklerin gerçekleştiriliyor.Nar caddesinde palyaçolar dolaşarak çocuklara ücretsiz balon dağıtıyor...


Nar caddesi esnafları Yerel piyasanın canlanması ve halkımızın kesesine uygun fiyatlarda alışveriş yapabilmesi amacı ile Nevşehir Halk Günleri  adı altında başlattığı indirimli alışveriş günlerine Nevşehirli vatandaşlar büyük ilgi gösterdiler.


Bir Osmanlı kültürünü yaşatan ve Nevşehir'de ilk kez düzenlenen etkinlikte İndirimler ve promosyonlarla Nevşehirli vatandaşlarımız gönüllerince alışveriş yaparak güzel ve heyecanlı bir gün yaşadılar”...

Şok fiyatlarla Bayram tadında keyifli alışverişler için Nevşehir halkımızı Nar Caddesine adeta akın etti...



Nevşehir Nar Caddesi Esnafları tarafından başlatılan Alışveriş Günleri Etkinliği çerçevesinde vatandaşlarımız gün boyu indirimli mağazalardan alışveriş yapılabilecek.

 “Nar caddesinde bulunan Birbirinden değerli birçok esnaflarımızın güne özel sağladığı indirimler ve promosyonlarla vatandaşlarımız bol bol alışveriş yaparak,kaliteyi ucuza bulabilecekleri keyifli bir gün yaşıyorlar.. 

Nar Caddesinde tüm esnaflarda şok indirim var...

Nar Caddesi esnafları yaptığı açıklamalarında, etkinlik kapsamındaki alışveriş gününü bir cadde festivaline dönüştürmek, en büyük dileğimizdi. Bu nedenle alışveriş günü etkinliğimizi çeşitli organizasyonlarla renklendirmeye gayret gösterdik. Nevşehirli vatandaşlarımızın gösterdiği büyük ilgi bizleri çok mutlu etti.emeği geçen ve nar caddesine akın eden tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz” dediler.

Bu güne özel trafiğe kapatılan cadde süslenerek tam bir bayram havasında Nevşehir halkıyla buluştu.
Esnaflar etkinliğin Ahilik Haftası kutlama etkinliklerine dek gelmesi ve Anneler Günü olması nedeni ile uzun süredir unutulan "Halk Günleri" geleneğinin ilkini başlattığını söylediler. Büyük ilgi gören etkinlikte tüm Nevşehir sakinlerine hizmet verilirken, esnaflar bu tür etkinliklerin ayda bir tekrarlanacağını ve indirimlerin uygulanacağını belirttiler.

Etkinlik 10.05.2015 Pazar günü yarında devam edecek...

www.fibhaber.com