İndirimli Alışveriş Günleri kapsamında Nevşehir'in önemli caddesi Nar Caddesi gelin gibi süslendi...Etkinlik boyunca sokak sanatçıları, osmanlı şerbetçisi, palyaçolar, Osmanlı Yeni Çeri Askerleri, Karagöz Hacıvat vb. etkinlikler Nevşehirlilere alışveriş ile birlikte sosyal ve kültürel bir canlılık yaşatacak.

Etkinlik çerçevesinde Ebru sanatçısı eserlerini sergilerken  Şair Sadi Teltik şiir kitabı için imza günü düzenleyecek.


Nar Caddesi İndirimli Halk Günlerinde Televizyon HEDİYE

Nevşehir Nar Caddesinde 13 Haziran 2015 Cumartesi günü indirimli halk günleri yapılıyor.

Nevşehir Nar Caddesi esnaflarınca ikinci kez düzenlenecek olan İndirimli Halk günlerinde gün boyu indirimler, kampanyalar ve güne özel fırsatlar sizleri bekliyor.

Nar Caddesi İndirimli Halk Günlerinde Karnesini Getiren Her Öğrenciye Hikaye Kitapları Hediye....


Nar caddesi esnaflarından toplamda 100 TL ve üzeri alışveriş yapan herkese "Televizyon Hediye Çekiliş Bileti" veriliyor.İndirim günleri etkinliği sonunda Nar Caddesinden Alışveriş yapan "1 Kişiye TELEVİZYON Hediye" edilecek...

Nevşehir Nar Caddesinde yer alan işyerlerindeki indirimli satışlar Cumartesi günü(Bugün) başlayacak ve gün boyu sürecek. Mağazalar, indirim günlerinde sabah 9.00’dan 20.00’e kadar açık kalacak.

“Hem indirim hem eğlence” sloganı adı altında gerçekleşecek şenlikte vatandaşlara çay, meyva suyu ve Şerbet dağıtımı yapılacak.

Şölende, çocuklar için de eğlenceli etkinliklerin gerçekleştirilecek. Çocuklar için Palyaçolar dolaşacak yüz boyaması yapıp balon dağıtımı gerçekleştirecek .

Nevşehir Nar Caddesi Özel İndirimli Halk Günleri, şölenin gerçekleşeceği Cumartesi günü 09.00-20.00 saatleri arasında yol trafiğe kapalı olacak.

Tüm Nevşehirli vatandaşlarımızı Cumartesi Günü Nevşehir Nar Caddesinde bu muhteşem kampanyalarıyla İndirimli halk günlerine bekliyoruz...

Güncel, Kampanya, İndirim, Çekilis, Hediye, Promosyon, İkramlar ve Sürprizleriyle dolu keyifli ve Eğlenceli bir alışveriş için Cumartesi günü kimseye söz vermeyin. 

Mübarek Ramazan Ayı Öncesi Tüm Nevşehirli vatandaşlarımızı bu fırsattan faydalanmak için YARIN HERKESİ NAR CADDESİNE BEKLİYORUZ..



YARIN BU FİRMALARDA ŞOK FİYATLAR İNDİRİMLER PROMOSYONLAR VAR


STAR 2 İLETİŞİM

STİL ÇANTA

YOLBAŞI KIRTASİYE

GÜLER TUHAFİYE

DADYA PARFÜM

KOKOŞ ÇANTA

PLATİN KOZMATİK

MUTLU CAN KAHVALTI SALONU

EMRE CEP SHOP

DÜNDARLAR İLETİŞİM

ŞAŞIRMAZ KURUYEMİŞ

PLATFORM AYAKKABI

İNCELER KURUYEMİŞ

NURLULAR KURUYEMİŞ

ADNAN PAPUÇ SARAYI

GİYİM DÜNYASI

LÜX MARKET

SVARE PARFÜMLERİ

FATİH ERKEK KUAFÖRÜ

IŞIKLAR HIRDAVAT

GARDORAP GİYİM

DOY - DOY BÜFE

MODA LÜX GİYİM

BİNBİR ÇEŞİT

MEYDAN GIDA

MURAT CEP SHOP