Geride bıraktığımız günlerde deyim yerinde ise baştan aşağı değişen ve yeni yüzüyle eğitime başlayan ismi ise Nar Fikret Aktekin Ortaokulu olan eğitim yuvasında bugün farklı bir etkinlik vardı.
 Daha Önce ismi Nar Barbaros Ortaokulu iken  yüksek bir parasal kaynak vererek okulu baştan aşağı yenileyen ve kardeşinin isminin verilmesi sağlanan    Nar Fikret AKTEKİN Ortaokulunda bugün  hayırsever İsmet AKTEKİN okulda öğrenim gören öğrencilere bir güzel etkinlik  daha yaşatarak , okulda öğrenim gören tüm öğrencilere pizza ikram etti.

Etkinliğin adı   ise Pizza etkinliği olarak adlandırılırken, bugün okulda öğrenim gören öğrencilerinin tamamı bu etkinlikten oldukça memnun kaldılar.

Hayırsever İsmet AKTEKİN ise  kardeşinin adının verildiği okulda , yeni yüzü ve yeni  adı  ile eğitim öğretime başlayan okulumuzda geleceğimizin teminatı öğrencilerimize ikramda bulunmak , onların mutlu olduğunu görmek benim için son derece önemlidir açıklamalarında bulunmuştur.

Okul İdarecileri ve okulda görev yapan tüm öğretmenlerinde teşekkür ettiği Pizza etkinliği bugün Nar Fikret Aktekin Ortaokulunda farklı bir hareketlilik getirmiştir.