Nar Belediye Başkanı Ali ERDOĞMUŞ ile Kapadokya Doğalgaz Yetkilileri arasında 2016 yılında yapılacak olan güzergâh sözleşmesini ve kazı çalışmalarından çıkan hafriyat döküm yeri sözleşmelerini imzaladılar. Başkan ERDOĞMUŞ  Kasabamıza ve kasaba sakinlerimize hayırlı olsun dedi.
Proje güzergah çalışması karşılıklı atılan imza sonrası, Başkan ile Yetkililer Otel Caddesine giderek 2016 yılının ilk kazmasını hayırlı olsun diyerek başlattı. 
Başkan ERDOĞMUŞ anlaşmaya varılan güzergahı şöyle açıkladı. Gülşehir yolu Nar Kavşağından başlayıp Adnan Menderes Bulvarının büyük bir bölümü ile Otel Caddesinden Koyunyolu Sokağına kadar olan yerlerin doğalgaz çalışmalarına başlanılacaktır dedi.
Kapadokya doğalgaz yetkilileri Başkan Erdoğmuş’tan kazı çalışması esnasında çıkan hafriyatlar için döküm alanı yeri istemesi üzerine Başkan Erdoğmuş yeni mezarlık çalışma alanında bulunan dolgu alanına dökebileceklerini söyledi.  Başkan Erdoğmuş 2017 yılında Kasabanın farklı bölgelerinde de doğalgaz çalışmalarının hızla devam etmesi konusunda Kapadokya Doğalgaz yetkililerden söz aldıklarını söyledi.