Nar Kasabasında Her Eve Ihlamur Ağacı Kampanyası

Nar kasabasında her eve iki ıhlamur ağacı projesi başlatıldı.

Nar kasabasının Belediye Başkanı Ali Erdoğmuş FİB Haber Merkezimize yapmış olduğu açıklamasında beldemizde her vatandaşımızın her bahçesine ıhlamur fidanı Belediyemiz olarak ücretsiz olarak hediye ediyoruz.Amacımız Nar Belediyesi olarak geleneksel hale gelen ve kasabamızın yeşillendirilmesi çalışması kapsamında Kasabamızı Ihlamur ağaçlarıyla donatmayı düşünüyoruz. Her eve Ihlamur ağacı kampanyası kapsamında Şuana kadar 2500 adet ıhlamur ağacı dağıtımını gerçekleştiriyoruz. Kampanyamıza büyük ilgi gösteren tüm Nar halkına teşekkür ediyorum dedi.İnşallah bundan sonra Nar kasabamız şehre ve tüm Kapadokya bölgesine buram buram ıhlamur kokucak...

Geçtiğimiz yıllarda kasaba halkına 5000 meyve fidan dağıtımını gerçekleştiren Nar kasabasının Belediye Başkanı Ali Erdoğmuş,Bu yılda her aileye ıhlamur fidanı dağıtımını gerçekleştiriyor.

Kasaba halkına her eve 2 ıhlamur fidanı dağıtımını bu yıl için planladık diyen Başkan Erdoğmuş,Önümüzdeki yıllarda Muşmula,Üvez(ivez) gibi nesli tükenen ağaçların fidanlarını bölgemizde yeniden hayat buldurmak düşüncesiyle çalışmalar yapacağını da ifade etti.