FİB Haber 50 Yorum köşemize ihbarda bulunan bir okurumuz Nevşehir Esentepe mahallesindeki yolların içler acısı durumunu dile getirdiği şikayetlerini sizlerle paylaşıyoruz...

Nevşehir Esentepe mahallesi sakinlerinden bir Okurumuzun www.fibhaber.com ihbar hattımıza gönderdiği şikayetinde aynen şunları ifade ediyor:

"-Merhaba 25-05-2015 tarihinde Medaş tarafından Esentepe mahallesi ünlü sokak girişinde bulunan basket sahasını aydınlatmak için yapılan kazı sonucu yolun tam olarak yapılmadığını gördüm ve bu durumdan sokak sakinleri olarak çok sikayetçiyiz yolun resimlerini çektim ekte bulabilirsiniz.Hergun oradan geçerken nerdeyse arabanın tamponu yere değecek.Biz mahalle sakinleri olarak bir an önce yolumuzun yapılmasını istiyoruz. 

2015 Türkiye'sine bu şekilde yol olmaması gerekir ama maalesef durum ortada. fibhaber haber olarak bu resimleri yayınlarsanız bir faydası olur belki
.

Şimdiden Teşekkür ederim.

FİB Haber Merkezi olarak Nevşehir Belediyesinden bahse konu olan yolun acilen yapıması için göreve davet ediyor, Nevşehir'e yakışmayacak bu durumun çözümlenmesi ve  bu konuya ilişkin duyarlılık gösterileceğini arzuluyoruz.

Konun FİB haber.Com olarak takipcisi olacağımızın bilinmesini istiyoruz.

(Yol yapım çalışması yapılırsa onuda haber yayınlıyacağız)