Geçtiğimiz günlerde başkanlığına Mustafa Ertaş’ın getirildiği NESİAD bir basın toplantısıyla yönetimini tanıttı.
Toplantıya NESİAD’ın eski başkanlarından Belgin Gömeç, Adem Yılmaz ve İlhan Kahraman’ın yanı sıra İş Adamı Musa Ertaş, derneğin yeni yöneticileri katıldılar. 
Toplantıda konuşan NESİAD Başkanı Mustafa Ertaş, aldıkları emanetin öneminin farkında olduklarına dikkat çekerken, NESİAD’ın kendileri için baba yadigarı gibi kıymetli olduğunun altını çizdi. 
Ertaş, “NESİAD ailesi 27 yıllık bir geçmişe sahip kocaman bir aile. Amacımız sanayicilerimizin Nevşehir için yapabilecekleri en üst boyuttaki çalışmaları ele almak için bu dernek çatısı altında toplanmış bulunuyoruz. Bu çatı altında sadece sanayicilerimizin değil esnaflarımızın da bir araya geleceği, hedeflerinden şaşmayacak bir dernek haline gelmek istiyoruz. Üreten bir toplumun parçası olarak NESİAD’ın her platformda bir söz sahibi olabilmesi için çalışacağız. Bugünde devir aldığımız derneğimiz adeta bir baba yadigarı gibi kıymetli bir sivil toplum kuruluşu bizim için. Çeşitli sektörlerden genç, Üniversite muzunu arkadaşlarımızla yönetim oluşturduk. Hepsi de iş deneyimleri olan bireyler. Girişimci ruhumuzla bu oluşumu daha iyi bir konuma getirmek istiyoruz. NESİAD ailesi olarak sadece kendi içerimizde değil Üniversitelerimizle de işbirliği yapacağız. Şu anda 9 Eylül Üniversitesinden bir hocamızla anlaşmış bulunuyoruz. Hocamız bizlere danışmanlık yapacak. Nevşehir turizm konusunda bir hayli ileride. Organize sanayimizde önemli marka firmalarımız var. Bunların dünyaya tanıtımı konusunda da elimizden geleni yapacağız” açıklamalarında bulundu. 
Konuşmanın ardından söz alan derneğin eski başkanları Belgin Gömeç, Adem Yılmaz ve İlhan Kahraman yeni yönetimden beklentilerini dile getirirken, genç iş adamlarından oluşan yeni yönetime başarılar dilediler. 
Programın son bölümünde derneğin onur kurulu üyelerine teşekkür plaketleri takdim edildi.