Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Seçimi

Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğinde, Mayıs ayında yapılacak olan genel kurul öncesinde 17 oda başkanı İsmail Ördü'ye destek verdi. Ördü, seçimleri kazanması durumunda il genelindeki 24 oda ile işbirliği içerisinde çalışacaklarını söyledi.

Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı İsmail Ördü, il genelinde bulunan 24 oda içerisinde Fırıncılar Odası dışında tamamının genel kurullarını tamamladığını ifade etti. Fırıncılar Odası'nda da Nisan ayı içerisinde gerçekleştirilecek olan genel kurulun ardından Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği genel kurulunun yapılacağını ifade eden Ördü, genel kurul öncesinde yönetim kurulu ve çeşitli oda başkanları ile yaptığı istişareler sonucunda yeniden aday olmaya karar verdiğini açıkladı.

176 delegenin oy kullanacağı genel kurul öncesinde 24 oda başkanından 17'sinin bir araya gelerek kendisini destekleyeceklerini belirttiklerini ifade eden Ördü: "Şu ana kadar 17 oda başkanımız yeniden bizimle beraber çalışmak istediklerini belirtti. Bundan onur ve mutluluk duydum. Umarım genel kurulumuz hem ilimize hem de esnaf ve sanatkar camiamıza hayırlı olur. Kısmet olurda yeniden seçilirsek 24 odamızın tamamını kucaklayacağız ve birlikte yöneteceğiz" dedi. 
Birlik Başkanı İsmail Ördü’nün kendisine destek vereceğini açıkladığı oda başkanları ise şu isimlerden oluşuyor; Acıgöl Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Adem Özcan, Avanos Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Kemal Çelik, Avanos Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mustafa Körükçü, Derinkuyu esnaf sanatkarlar ve şoförler ve otomobilciler odası başkanı Mustafa Sarı, Gülşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanı Ahmet Şahin, Gülşehir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Erkan Urgenç, Hacıbektaş Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Can Danacı, Hacıbektaş Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Süleyman Yılmaz, Kozaklı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cahit Yalçın, Kozaklı Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Osman Ünal, Nevşehir Karoserciler, Marangozlar ve Ağaç İşleri Odası Başkanı Ramazan Vedat Korkmaz, Nevşehir Elektrik ve Elektronikçiler Odası Başkanı Mustafa Gök, Nevşehir Kahveciler ve Lokantacılar Odası Başkan Vekili İbrahim Arapoğlu, Nevşehir Sebzeciler, Meyveciler ve Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen, Nevşehir Terziler Odası Başkanı Habil Demirbilek, Ürgüp Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Süleyman Özaşık, Ürgüp Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şaban Ulusoy. 
NEVŞEHİR ESNAF VE SANATKARLAR ODALARI BİRLİĞİ BAŞKANI İSMAİL ÖRDÜ DÜZENLEDİĞİ BASIN TOPLANTISINDA GENEL KURULU TAMAMLANAN 23 ODA BAŞKANLIĞINDAN 17 ODA BAŞKANI VE YÖNETİMİNİN DESTEĞİNİ ALDIĞINI BELİRTEREK MAYIS AYI İÇERİSİNDE YAPILACAK OLAN NEVŞEHİR ESNAF VE SANATKARLAR ODALARI BİRLİĞİ OLAĞAN GENEL KURULU İÇİN ADAYLIĞINI AÇIKLADI.DESTEKLEYEN ODA İSİMLERİ VE BAŞKANLARI...






























ACIGÖL ESNAF VE SANATKÂRLAR ODASI BAŞKANI

ADEM ÖZCAN

AVANOS ESNAF VE SANATKÂRLAR ODASI  BAŞKANI

KEMAL ÇELİK

AVANOS ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ESNAF ODASI BAŞKANI

MUSTAFA KÖRÜKÇÜ

DERİNKUYU ESNAF SANATKAR İLE ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ESNAF ODASI

MUSTAFA SARI

GÜLŞEHİR ESNAF VE SANATKÂRLAR ODASI BAŞKANI

AHMET ŞAHİN

GÜLŞEHİR ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ESNAF ODASI BAŞKANI

ERKAN URGENÇ

HACIBEKTAŞ ESNAF VE SANATKÂRLAR ODASI BAŞKANI

ALİ CAN DANACI

HACIBEKTAŞ OTOMOBİLCİLER VE ŞOFÖRLER ESNAF ODASI BAŞKANI

SÜLEYMAN YILMAZ

KOZAKLI ESNAF VE SANATKARLAR ODASI BAŞKANI

CAHİT YALÇIN

KOZAKLI ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ESNAF ODASI BAŞKANI

OSMAN ÜNAL

ÜRGÜP ESNAF VE SANATKÂRLAR ODASI BAŞKANI

SÜLEYMAN ÖZAŞIK

ÜRGÜP ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ESNAF ODASI  BAŞKANI

ŞABAN ULUSOY

NEVŞEHİR KAROSERCİLER MARANGOZCULAR VE AĞAÇ İŞLERİ ESNAF VE SANATKÂRLAR ODASI  BAŞKANI

RAMAZAN KORKMAZ

NEVŞEHİR ELEKTRİK ELEKTRONİK VE BENZERLERİ ESNAF VE SANATKARLAR ODASI

MUSTAF GÖK

NEVŞEHİR KAHVECİLER ESNAF ODASI BAŞKAN VEKİLİ

İBRAHİM ARAPOĞLU

NEVŞEHİR SEBZECİLER MEYVECİLER VE PAZARCILAR OD.

SELİM ÖZMEN

NEVŞEHİR TERZİLER KONF. MANİFATURACILAR PERDECİLER VE GİYİM SANATKÂRLARI ESNAF ODASI

HABİL DEMİRBİLEK