Nevşehir’in en gözde mekanları arasına bugün bir yenisi daha eklendi.Nevşehir'de kısa bir süre önce hizmete giren Neşve Nevşehir 2000 Evler Şubesi'nin resmi açılışı görkemli bir törenle yapıldı.

2000 Evler Mahallesi, Zübeyde Hanım Caddesi üzerinde kısa bir süre önce hizmete giren Neşve Nevşehir 2000 Evler Şubesi Cafe Restarunt’ın açılışı görkemli bir törenle gerçekleştirildi. 

Açılışa Nevşehir Milletvekilleri Eczacı Mustafa Açıkgöz , Av. Ebubekir Gizligider  ,Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Seçen, Nevşehir İl Sağlık Müdürü Dr. Rahim ÜNLÜBAY, Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Muhammet Çömçe , Kapadokya Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr. Fatih Yakut , Neşve Genel Merkez’den Şubeler Sorumlusu, Neşve Nevşehir 2000 Evler Şubesi işletmecisi Diş Hekimi Tayfun Evren Zengi ile İHH Nevşehir Başkanı Baki Öncel'inde aralarında bulunduğu çok sayıda davetli katılarak hayırlı olsun dileklerini ilettiler. 

Neşve Nevşehir 2000 Evler Şubesi işletmecisi Diş Hekimi Tayfun Evren Zengi ,Nevşehir Milletvekilleri ve protokolünü kapıda karşılayıp onlarla özel olarak ilgilendi.

FİB Haber Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı'nın sunumlarında hoş geldiniz konuşmasıyla başlayan törende kurdele kesimi öncesi Baki Öncel Hocamız tarafından Neşve Nevşehir 2000 Evler Şubesi'nin duası yapıldı.

Açılışa katılan konuklara çeşitli ikramlarda bulunuldu. 

Açılışa katılamayan çok sayıda kişi ve kurum Hayırlı olsun mesajıyla çiçek gönderdiler.

İHH Nevşehir Başkanı Baki Öncel açılış sonrası Neşve 2000 Evler Şubesi Kitaplığına Kuranı Kerim İlmihali hediye etti.

Diş Hekimi Tayfun Evren Zengi www.fibhaber.com'a yaptığı açıklamasında Öncelikle Açılışımıza katılarak bizleri onurlandıran Başta Milletvekillerimize , Nevşehir Protokolüne ve tüm konuklarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah Neşve 2000 Evler Şubemiz Nevşehir halkımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum dedi.

Nevşehir’in en gözde mekanları arasına eklenen Mutluluk veren lezzetlerin bir arada olduğu 2000 Evler Neşve Şubesi kapılarını tüm Nevşehirlilere açtı.
Güler yüzlü Personeli ve yenilikçi yönetim kadrosuyla farklı lezzetler arayanlar artık Neşve’de buluşacak..

Sizde Neşve 2000 Evler Şubesinin farklı Lezzetleriyle buluşmak için açılışa özel fırsatlarını kaçırmayın.

Mutluluk veren lezzetleriyle Üniversite Öğrencilerine % 15 İNDİRİM var...

Sağlık , Sıhhat , Sohbet ve Lezzet Durağı Neşve Nevşehir 2000 Evler Hizmetinizde!

 Nevşehir Heran Mutluluk İçin NEŞVE Farkını gelin sizde keşefedin...

Neşve 2000 Evler Şubesi :

2000 Evler Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi . 33. Sok.  No : 20 / 31 NEVŞEHİR
0 384 215 41 00 - 0 532 787 30 93