Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı (YÖK) tarafından gönderilen kutlama belgelerini, fakülte birincilerine takdim etti.
2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılında Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi fakültelerini ‘Fakülte birincisi’ olarak kazanan öğrenciler için, bugün gerçekleştirilen üniversitemiz Senato toplantısı öncesi belge teslim töreni düzenlendi.
Törende kısa bir konuşma yapan Rektörümüz Kılıç, “Bu sene üniversitemizi tercih eden birbirinden değerli öğrencilerimizden fakültelerimize birincilikle yerleşen arkadaşlarımızı sizlerin huzurunda bir kez daha tebrik ediyorum. Ayrıca üniversitemizi tercih etmelerinden dolayı da teşekkür ediyorum. İnşallah kendileri üniversitemizde alacakları eğitimle daha başarılı ve daha güzel işlere imza atacaklar. Şimdiden kendilerine başarılar diliyorum” dedi.
Rektörümüz, konuşmalarının ardından üniversitemiz fakültelerinden;Fen Edebiyat Fakültesi birincisi Zekeriyya Türker, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi birincisi Emrah Gelir,İlahiyat Fakültesi birincisi Metin Başbuğ, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi birincisi Enes Yıldırım, Turizm Fakültesi birincisi Merve Bulut ve Eğitim Fakültesi birincisi Süleyman Yazgı’ya, YÖK Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç’ın imzasını taşıyan kutlama belgelerini takdim etti.