Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Hacı Bektaş Veli Meslek Yüksekokulu (MYO) Grafik Tasarım Programı tarafından yıl sonu sergisi açıldı.
Hacı Bektaş Veli MYO Grafik Tasarım Programı tarafından Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen ve öğrencilerin çalışmalarının yer aldığı serginin açılışına Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç, Hacı Bektaş Veli MYO Müdürü Öğr. Gör. Gökhan Keven, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.
Serginin açılışında konuşan Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç, öğrencileri başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti. Rektör Kılıç, “Öğrencilerimizin sahip oldukları becerilerini eğitimleri boyunca elde ettikleri birikimler ile pekiştirerek böyle başarılı ve güzel çalışmalara dönüştürmeleri takdire şayan. Siz değerli hocalarımızın gayretleri ve yine değerli öğrencilerimizin birbirinden güzel çalışmalarının yer aldığı bu sergimizin öncelikle hayırlı olmasını diliyorum. Öğrenci arkadaşlarımızı bir kez daha tebrik ediyor, eğitim ve öğretim hayatlarında kendilerinin daha başarılı çalışmalara imza atmalarını temenni ediyorum” dedi.
Konuşmalarının ardından serginin açılışını katılımcılar ile birlikte gerçekleştiren Rektör Kılıç, daha sonra sergiyi gezerek sergide yer alan tasarım çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Sosyal içerikli afiş, temel sanat eğitim çalışmaları, ambalaj tasarımları, özgün baskı çalışmaları, dijital çalışmalar, maskot çalışmaları, nokta çizgi leke çalışmaları, kurumsal kimlik tasarım çalışmaları ve yüzey düzenlemesi gibi çalışmaların yer aldığı ‘Yıl Sonu Sergisi’, 29 Nisan 2016 tarihine kadar Kongre ve Kültür Merkezinde açık kalacak.