Nevşehir Üniversitemiz Uzaktan Eğitim Koordinatörlüğü tarafından Turizm Fakültesinde düzenlenen “1. Uzaktan Eğitim” konulu toplantıya, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emir Erden ve akademik personel katıldı. Doç. Dr. Harun Reşit Yazar, Öğr. Gör. Kadir Haltaş ve Okt. İ. Akın Özen’in konuşmacı olarak katıldığı toplantıda katılımcılara uzaktan eğitimin içeriğine dair bilgiler verildi.

 

Uzaktan eğitim hakkında genel bir değerlendirme yapan Nevşehir Üniversitesi Uzaktan Eğitim Koordinatörü Doç. Dr. Harun Reşit Yazar, yönerge ve yönetmeliklerin mahiyetine değinerek üniversitemizde uzaktan eğitim yapılanmasına dair bilgiler verdi.

 

Uzaktan Eğitim Koordinatörlüğü Öğretimin Yönetim Sistemi ( LMS ) Sorumlusu Öğr. Gör. Kadir Haltaş, Uzaktan Eğitim Yönetim Sistemi Kullanım Eğitimi ve İdari Yapı, Uzaktan Eğitim Yönetim Sistemi Kullanım Eğitimi ve Kullanıcı Tipleri ve Uzaktan Eğitim Yönetim Sistemi Kullanım Eğitimi - Eğitim Faaliyetleri başlıkları altında katılımcıları bilgilendirdi.

 

Nevşehir Üniversitesi Enformatik Koordinatörü Okt. İ. Akın Özen ise e-ders içeriklerinin nasıl hazırlandığı ve uzaktan eğitim yolu ile ders verme hakkında katılımcılarla bilgilerini paylaştı.