ÖZEL-İstanbul’da yaşayan Nevşehirli İş Adamları ve Bürokratları Derneği Başkanı, aynı zamanda Başakşehir Kaymakamı olan Kazım Tekin ve beraberindeki heyet Nevşehir Milletvekilleriyle öğle yemeğinde buluştu.

Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan'ın ev sahipliğinde  düzenlenen Yemekli toplantıya Nevşehir İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün , AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Ali Tanrıver, Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz ile iş adamları Halil Uluer , Sedat Uçar ve Hamza Köybaşı da eşlik ettiler.

NEVBİAD Heyeti onuruna Topuzluhan tesislerinde verilen öğle yemeğinde AK Parti 26. Dönem Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider ile bir araya gelindi. Yemek sonrası kısa tanışma faslının ardından Programda birlik ve beraberlik mesajları verilirken, fikir alışverişi yapıldı. Görüş öneri ve temenniler sonrası açıklamada bulunan Nevşehirli İş Adamları ve Bürokratları Derneği Başkanı ve Başakşehir Kaymakamı olan Kazım Tekin , Bizlere gösterdiğiniz bu güzel misafirperverlik için sizlere teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra daha sık buluşmalarda bir araya geliriz. Sizleri en kısa zamanda İstanbul'da derneğimzde misafir etmek isteriz dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekilleri burada yaptıkları konuşmalarında bu yeni oluşum sebebiyle büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek, İstanbul gibi bir büyük metropol şehirde Nevşehirlileri temsil eden NEVBİAD derneğinin çalışmalarında başarılar dileyerek, kendileriyle tanışmaktan da mutluluk duyduğunu dile getirdiler.
 
Daha sonra NEVBİAD Dernek Başkanı Kazım Tekin Milletvekillerine görevlerinde başarılar dileyip yanlarında getirdikleri hediyeleri takdim ettiler.

İşte Nevşehir ziyaretinde bulunan Nevşehirli
 İş Adamları ve Bürokratları Derneği Heyeti:

KAZIM TEKİN 
GAFAR DEMİR 
ABDULLAH DÖLEK 
İSMAİL UÇAR
SALİH BEKAROĞLU 
ALPHAN NAMLI 
ALİ BOZKURT
ALİ İLKER TEPEKÖY 
BAYRAM SAĞLAM
BEKİR ERDOĞAN 
FAZIL ÇEKİRDEKÇİ
FATİH ACER 
KENAN KURNAZ 
MEHMET TAŞKIN 
MESUT ALTUN 
OĞUZ TÜRKKAN
SALİM KOŞAR 
ŞAHİN EROĞLU 
VEJNİ BÜYÜK 
YAŞAR EROĞLU 
YAŞAR KÖYBAŞI 
YAVUZ SELİM KABUKCUOĞLU 
DAMLA KÖSA