Nevşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birlik Başkanlığında olağan genel kurul hafta sonunda yapılacak. Nevşehir Merkez ve ilçelerde bulunan toplam 23 Esnaf ve sanatkar odasının 7’şer kişiden oluşan yönetim kurulları ile Birlik Başkanlığı yönetiminin de oy kullanacağı birlik başkanlığı seçimine şu ana kadar sadece İsmail Ördü ve beraberindeki liste adaylığını açıklamış durumda.
Bu Arada birlik başkanlığına ADAY olabilecegi konuşulan Madeni İşler Sanatkarlar Odası BAŞKANI Mehmet Pınarbaşı, ŞU ana Kadar adaylığı Konusunda Net Bir Açıklamada bulunmuş degil ettik. Pınarbaşı'nın birlik Başkanlığı seciminde ADAY olup olmayacağı Konusunda Bu Hafta İçerisinde Bir Açıklamada bulunması da ivme yakalaması bekleniyor .

04 Mayıs 2014 Pazar günü Dedeman Otelinde gerçekleştirilecek olan Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanlığı olağan genel kurulunda yaklaşık 170 dolayında delegenin oy kullanması bekleniyor.

Hatırlanacağı Üzere MEVCUT birlik baskanı İsmail Ördü'ye ŞU ana Kadar birlik Başkanlığı Yönetimi Dahil 19 Oda BASKANI Yönetimi Destek açıklamasında bulunmuştu.

Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği'nin 19.Olağan Genel Kurulu 04.05.2014 pazar günü saat:11.00 da Kapadokya Dedeman otel toplantı salonunda yapılacak.