Nevpetaş İl Genel Meclisinin Gündeminde

NEVŞEHİR(MHA) Mart ayı olağan toplantılarına başlayan il genel meclisinin gündemindeki konulardan biri de Nevpetaş olacak.

Bugün başlayan ve kaç süreceği belirlenmeyen il genel meclisinin gündeminde Merkeze bağlı Çardak köyünde bir yatırımcının Kantar yapma talebi üzerine yapılması istenen yeni imar düzenlemesi, Göre kasabasında orman işletme müdürlüğüne tahsisi yapılan arazinin durumu, TOKİ ilkokulunda bulunan bir hizmetlinin okulun işlerine yetişemediği ve okulda biriken sorunların çözümü konusunda eğitim komisyonunca hazırlanan raporun görüşülmesi, Orman işletme müdürlüğünün 2013 yılındaki çalışmaları ve 2014 yılında neler yapacağı, ayrıca müdürlüğün fidan dikimi yapılan alanları neye göre belirlediğinin ele alınması gibi konular yer alacak.

Öte yandan il genel meclisinin gündemindeki konulardan biri de Nevpetaş olacak. Nevpetaş’ın yeni yaptığı sözlemlerin içeriği. Vodafone fiber optik hattının sözleşmesinin neler içerdiği, bu hattın yapımı esnasında yollara verilen zararın telafi edilip edilmediği konusu da ele alınacak. Bu konuda ilgili komisyonunun araştırma raporu da il genel meclisinde değerlendirilecek.