Nevşehir Milletvekilleri yaptıkları ortak açıklamada:" Nevşehir Adalet Sarayı İnşaatı Ne Olacak?" sorusu cevap buldu.
Hatırlanacağı üzere Nevşehir’de son birkaç yıldır gündemde bulunan yeni adliye sarayının yapımına yılsonuna kadar başlanacağı bildirilmişti. Ancak Cumhuriyet Başsavcısının değişimi ile yeni adalet sarayında bir belirsizlik hakimdi.

Daha önce AK Parti Nevşehir Milletvekillerinin İlimize yakışır modern Adalet Sarayı binası yapımı için Adalet Bakanı Sadullah Ergin’in makamında ziyaret edilereki, gerekli görüşmelerin ardından yeni adliye sarayının bu yıl yapımına başlanması için teknik çalışmaların son aşamaya getirildiği bildirilmişti.

Soru işaretlerine son noktayı ise AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Birlikte Ortak açıklamlarında koydu....

Nevşehir Adliye Sarayı 19 Haziran'da İhale Ediliyor....

NEVŞEHİR ADLİYE SARAYIMIZ 19.06.2013 tarihinde ihale edilecektir.Biraz gecikmişti, çünkü: biz projeye müdahil olduk, projeyi başta konferans salonunun eklenmesi ve diğer eklerle kalıcı ve büyük bir adliye SARAYI olsun istedik. Nevşehirin nüfus artışı,  adli iş artışı ve adliye olmanın ötesinde sosyal yönleriyle değerlendirdik.NEVŞEHİRİMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN!!!

Önümüzdeki günlerde ihalesi gerçekleştirilecek olan yeni adliye sarayının yapılması ile Nevşehir adliye hizmetlerinin daha ferah ve modern bir binada yapılması hizmetine kavuşmuş olacak.