AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları Başkanı Av.Mustafa Rauf Yanar Manisa’nın Soma ilçesinde bir kömür madeninde trafo patlaması nedeniyle çıkan yangın sonrası vefat eden maden işçilerine başsağlığı ve yaralılara geçmiş olsun dileğinde bulundu...

Ciğerimiz Yanıyor...

Başkan Yanar ayrıca, madende hala mahsur durumdaki işçilerin de en kısa zamanda ailelerine sağ salim kavuşması temennisinde bulundu.

Manisa’nın Soma ilçesinde bir kömür madeninde trafo patlaması nedeniyle çıkan yangın, Türkiye’nin yüreğini yaktı.

Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Nevşehir Gençlik Kolları İl Başkanı Av.Mustafa Rauf Yanar, olay dolayısıyla bir başsağlığı mesajı yayımlayarak olayda hayatını kaybeden madencilere Allah’tan rahmet; kederli ailelerine sabırlar diledi.

Başkan Yanar mesajında şu ifadelere yer verdi; “Manisa’nın Soma ilçesinde bir kömür ocağında meydana gelen patlama sonrasında hayatını kaybeden maden işçilerimize Allah’tan rahmet; kederli ailelerine sabırlar; yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyorum. Madende mahsur kalan tüm kardeşlerimiz için de en kısa zamanda kurtarma çalışmalarının sevindirici haberlerle tamamlanmasını yürekten temenni ediyorum. Allah, bir daha böyle acılar yaşatmasın. Milletimizin başı sağ olsun…”