Nevşehir - Balıkesir - Edremit - Altınoluk - Akçay Seferleri 20.06.2017 Tarihinde Hizmete Giriyor.

Nevşehir'in İlk ve Tek Öz Sermayeli Yerli Firması, NEVŞEHİR SEYAHAT'ten siz değerli konuklarımıza Hizmetin de olmak üzere son Model konforlu araçlarımız ile Nevşehir – Aksaray - Afyon - Kütahya - Bursa - Balıkesir - Edremit - Antınoluk - Akçay Seferlerimiz 20.06.2017 tarihinde Hizmetine açılacaktır.

Nevşehir Seyahat yeni hatları ve araç filosuna kattığı yeni araçlarıyla birlikte kaliteli hizmet anlayışında yenilikler getirirken, müşterilerine en lüks seyahati sağlama noktasında bir adım daha atmış oldu.


Müşterilerimizin daha rahat ve konforlu yolculuğu için her türlü hizmeti sunmaya çalışıyoruz...

“Yıllar önce çıktığımız bu yolda dürüst, kaliteli ve huzur veren bir hizmet vermenin gururunu yaşamaktayız. İdeal ve hedeflerimiz için çalışıp Nevşehir Seyahat olarak özel seçilmiş, eğitimli ve daima güler yüzlü olan kendini hizmet vermeye adamış tüm çalışanlarımız ile birlikte bu güne kadar bizi tercih etmiş olan tüm şirket, okul, kamu kurumlarına ve siz değerli müşterilerimize teşekkürü bir borç biliriz.

Bize göstermiş olduğunuz bu güveni her zaman en üst seviyede tutarak siz ve çocuklarınızı geleceğe güvenle taşımaya devam edebilmek için özveri ile çalışmayı sürdüreceğimizi şirketimiz adına temin eder, bize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.Yeni araçlarımızla müşterilerimizin memnuniyetinin arttığını görmemiz en büyük temennimizdir” dedi.


Yolculuk hiç bu kadar keyifli olmamıştı.
Uçaklardaki Konforun Çok Daha Fazlasını Otobüslere Getiren Nevşehir Seyehat Gururla Sunar...
İşte Bir Yolculuktan Çok Daha Fazlası şimdi Nevşehir Seyehat​'te...