Nevşehir Devlet Hastanesi yakınlarında meydana gelen trafik kazası yürekleri ağızlara getirdi.

Nevşehir'de İki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada araçlarda maddi hasar meydana geldi. Kazada 1 kişi hafif yaralandı.
Kaza, Dün akşam 22.30 sıralarında meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre Nevşehir 2000 Evler Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi Devlet Hastanesi Kavşağı’nda bulunan Şifa Meydanı Köprülü Kavşağı alt geçit çıkışında meydana gelen kazada,  50 AJ... plakalı BMV marka otomobil ile Renault Megane marka otomobil çarpıştı. Maddi hasarlı kazada BMW marka otomobil ile çarpışan Renault marka otomobil sürüklenerek kaldırıma çıktı. Her iki araçtada büyük hasar meydana gelirken, kazada 1 kişi de hafif  yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı şahsa ilk müdahalesi olay yerinde yapıldı.  Olay yerine gelen polis, rapor ve tanzim işlemlerini gerçekleştirdi.Kazaya karışan her iki otomobil, trafik polislerinin yaptığı incelemelerin ardından yoldan kaldırıldı. 

Kaza yerinde bulunan araçların çekici yardımıyla kaldırılmasının ardından bir süreliğine kapanan yol tekrar trafiğe açıldı.