Avanos Çevre Yolu Ölüm kavşağındaki Kaza Yine Ucuz atlatıldı.

Bugün saat 10:33 sularında Nevşehir istikametinden gelen 35 AL 6370 plakalı tır Avanos çevreyolu kavşağında plakası ve modeli henüze belirlenemeyen bri araca çarpmış daha sonra tır şöröfünün direksiyon kırması sonucu tır kavşak yakınında bulunan işyeri duvarına çarparak durabildi. Çarpma sonucu tırda büyük hasar oluşurken, çarpma bölgesindeki doğalgaz borusu nedeniyle sızıntı oluşmuş ve ekipler tarafından gereken önlem alınmıştır.

Tırda bulunan 2 kişi hafif olarak yaralanmış olup kazaya karışan diğer araç ise kayıplara karıştığından yetkililer detaylı araştırmalarına hala devam etmektedir.
İlgili Avanos Çevre yolu kavşağı daha öncede ölümlü ve yaralanmalı trafik kazalarına sebep olmuştu.

Yeter Artık buna kim dur diyecek.... Avanos çevre yolundaki ölüm kavşağına acilen alt geçit yapılması gerekiyor.

Nevşehir'in Avanos ilçesinde yoldan çıkar bir TIR, turistik eşya satan işyerinin duvarına çarptı. Kazada TIR sürücüsü ve yanında bulunan oğlu yaralandı.

Öğle saatlerinde, Avanos ilçesi girişindeki Göreme kavşağında meydana gelen kazada, Nevşehir istikametinden gelen Binali Korkmaz'ın kullandığı 35 AL 6370 plakalı TIR, aniden önüne çıkan otomobile çarpmamak için sürücüsünün direksiyonu kırması sonucu yoldan çıkarak yolun sağında bulunan bir işyerinin duvarına çarptı. Kazada TIR şoförü Binali Korkmaz ve yanında bulunan oğlu Ahmet Korkmaz yaralanırken yaralılar olay yerine gelen ambulans ile Nevşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza sonrası turistik eşya satılan işyerinde ve TIR'da büyük çapta maddi hasar meydana gelirken kaza sırasında işyerinde turist gurubunun bulunmaması büyük bir faciayı önledi.

Avanos Çevre Yolu Tuta Petrol Kavşağında meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı

Nevşehir istikametinden Kayseri istikametine seyir hailindeki Murat KORKMAZ İdaresindeki Tır,  Trafik Kurallarına uymayan 34 plakalı bir aracı ezmemek için Yol kenarındaki bulunan hediyelik eşya satan  İşyerine daldı. kazada Erzincan Tercan Nüfusuna kayıtlı  Binali Korkmaz ve Tır Sürücüsü Murat KORKMAZ  Yaralı olarak Nevşehir Devlet Hastanesine kaldırıldılar. Kaza sonrası Avanos Emniyet Müdürlüğü ekipleri yol Emniyetini sağğlayarak Trafik akışını sağladılar

Haber: Metin SİMİT