EĞİTİM UYGULAMA OKULUNDAN TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Eğitim ve Uygulama Okulu Müdürü Erhan AKIN ve Müdür Yardımcısı Ümit Selçuk ŞİMŞEK,  İl Müdürümüzü makamında ziyaret ederek engelli öğrencilere yönelik yapılan faaliyetler için teşekkür etti.

İl Müdürlüğümüz Antrenörleri tarafından engelli öğrencilere yönelik 2 aydır devam eden antrenmanlar okul yönetimi ve öğrenciler tarafından gelen istek üzerine İl Spor Müdürlüğümüz Spor Tesislerinde devam etmektedir. Tesislerimizde engelli öğrencilere futbol, voleybol ve çeşitli oyunlar oynatılmaktadır. Bu faaliyetlerden memnun olduklarını dile getiren Okulu Müdürü Erhan AKIN, öğrencilerin kendi elleriyle yaptığı bir tabloyu da İl Müdürümüz Mustafa ÜNLÜER’ e hediye etti.

 

NEVŞEHİR BARO BAŞKANINDAN ÜNLÜER’ E  ZİYARET

Nevşehir Baro Başkanı Fahri KORUCU, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa ÜNLÜR’ e yaptığı ziyarette Türkiye Barolar Birliğinin düzenleyeceği Barolar Arası Futbol Turnuvası hakkında bilgi alış verişinde bulundular.

Türkiye Barolar Birliğinin her yıl düzenlediği Avukatlar Spor Oyunları Futbol Turnuvası 04 – 08 Nisan tarihleri arasında Kapadokya’da yapılacaktır. İl Müdürümüz Mustafa ÜNLÜER, İlimizde yapılacak olan Barolar Arası Futbol Turnuvasına ev sahipliği yapmaktan memnuniyet duyacağını belirtti.