Bayrampaşaspor Kulüp Başkanı Ve Belediye Başkan Yardımcısı Yalçın Sırakaya, Nevşehir Cumhuriyet Başsavcısı A. Kürşat Şahin’i makamında ziyaret ederek, görevinde başarılar dilediler.

Gerçekleşen ziyarette aslen Nevşehirli olan değerli hemşehrimiz, Bayrampaşaspor Kulüp Başkanı Ve Belediye Başkan Yardımcısı Yalçın Sırakaya, Nevşehir’de bir süre önce görevine başlayan Nevşehir Cumhuriyet Başsavcısı A. Kürşat Şahin’e yeni görevinin,hem Nevşehir'e hem kendisine hayırlı olması temennisinde bulundu.
Ziyarette Sarıkaya, Cumhuriyet Başsavcısı A. Kürşat Şahin’e çalışmaları hakkında bilgi vererek memleketi Nevşehir’in güzelliklerinden bahsetmeyi de ihmal etmedi.

Görev yaptığım şehrin fahri hemşehrisi olarak bende bir Nevşehirliyim açıklamasında bulunan Başsavcı Şahin’de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan Sarıkaya ve bereberindeki heyete teşekkürlerini iletti.

Gerçekleşen ziyarette İstanbul Nevşehirliler Derneğinden Hasan Gözderesi ve FİB Haber Merkezi Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı'da yer aldı.