Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara tarafından karşılanan Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver Kilis’te esnaf ziyareti yaparak vatandaşlarla da bir araya geldi.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver
, sınırda kentin farklı noktalarında Kilis esnafından alışveriş yaparak destek oldular.

Sınırda Üs bölgesinde görev yapan askerleri ziyaret ederek tüm Nevşehirli hemşehrilerinden selam ve dua getirdiklerini ilettiler. Daha sonra hatıra fotoğrafı çektirerek Kilis’in ve Mehmetçiklerin her zaman yanında olduklarını ilettiler.

“Gün birlik, beraberlik günü, gün paylaşım, gün birbirimize destek olmak günü” diyen Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, “Nevşehir Belediye Başkanımız Hasan Ünver bize destek vermek için geldiler. Sadece Kilis insanına destek olmak, Kilis insanının yanında olduğunu göstermek için buraya geldiler. Sabahtan beri esnafımızla alışveriş yapıyoruz. Burada ihtiyaç sahibi olan çocuklara ve ihtiyaç sahiplerine dağıtacağız. Ben başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.


Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver de,  "Serhat şehrimiz Gazi Kilis'teyiz. Nevşehir halkının selamını Kilis Belediye Başkanı Sayın Hasan KARA'ya ulaştırdım. Nevşehir'in Kilis halkının yanında olduğunu ilettim. Allah ordumuza kuvvet versin. Dualarımız güvenlik güçlerimizle" diye konuştu.