Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir Acıgöl Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren APAK Pazarlama ve Gıda San. Tic. Ltd. Şti.’ye i-adeyi ziyarette bulunarak APAK Gıda Ceo'su Muzaffer Leblebici ile görüştü. 

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, APAK Pazarlama ve Gıda San. Tic. Ltd. Şti.’yi ziyaretlerinde kendilerini APAK Gıde CEO'su Muzaffer Leblebici ve personeli karşıladı.

Ziyarette Muzaffer Leblebici’den fabrika hakkında bilgi alan Başkan Ünver daha sonra fabrikayı gezerek incelemeler de bulundu.

Ziyaret sırasında Apak Gıda Ceo’su Muzaffer Leblebici, yeni yatırımları ve şirket çalışmaları hakkında Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’e bilgiler verdi.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'de, APAK Grup’un yaptığı yatırımların başta Nevşehir olmak üzere tüm bölge halkının göğsünü kabarttığını vurgulayarak, böylesine büyük bir yatırımı Nevşehir'e kazandırdığı için İş Adamı Muzaffer Leblebici'ye teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Ünver, İşadamı Muzaffer Leblebici ile yaptığı istişarede Nevşehir’in, hayatın her alanında kalkınması için yoğun çaba gösterdiklerini, yatırımcıların Nevşehir’e yatırım yapmaları konusunda sürekli çağrıda bulunduklarını vurguladı.

Ünver, ilimiz ve bölgemiz istihdamına katkı sağlayan yatırımları için 
Leblebici’ye teşekkür ederek,ilimize yapılacak yatırımlar konusunda Nevşehir Belediyesi olarak üzerlerine düşen her türlü desteğe hazır olduğunu ifade etti.

Yapılan ziyaret sonrasında 
Apak Gıda Ceo’su Muzaffer Leblebici, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'i yolcu ederek uğurladı.